فرهنگ و هنر در دانشگاه مازندران

دانشگاه به عنوان یک نهاد علمی و آموزشی، می‌تواند نقش مهمی در ترویج، انتقال و اشاعه فرهنگ و هنر جامعه داشته باشد. دانشگاه می‌تواند با استفاده از نمادهای فرهنگی و هنری در محیط خود، هویت و ارزش‌های فرهنگی را به دانشجویان و اعضای خود منتقل کند. همچنین دانشگاه می‌تواند با برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری، به تبادل و تعامل فرهنگی با سایر دانشگاه‌ها و جوامع کمک کند. در این خصوص دانشگاه مازندران هم سعی بر این داشته با برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی و هنری در دانشگاه و خوابگاه ها به این امر دست پیدا کند. برنامه های فرهنگی که در دانشگاه برگزار می شود شامل بازدید های علمی و فرهنگی ، اکران فیلم ،جشنواره ، نشست و میزگرد ، نمایشگاه، مسابقه، بازارچه های صنایع دستی بوده که با استقبال بی نظیر دانشجویان روبرو شده است . همچنین مسئولان فرهنگی و هنری دانشگاه همواره در تلاش بوده اند تا بتوانند این برنامه های فرهنگی و هنری را در سطح خوابگاه های این دانشگاه نیز برگزار نمایند. همچنین کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان با کمک معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشکده هنر و معماری و همچنین دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با هدف زمینه‌سازی رشد خلاقیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان، ساماندهی خواسته‌ها و تلاش‌های خودانگیخته فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشجویان، حمایت و هدایت این گروه از فعالیت‌ها برای نیل به ارزش‌های متعالی اسلامی-ایرانی و به منظور تأکید بر هویت ملی، اسلامی و دانشگاهی، ارتقای سطح همکاری جمعی و تعمیق فرهنگ مشارکت در زمینه‌های دینی، ادبی، هنری، فعالیت‌های داوطلبانه و محیط زیست در دانشگاه مازندران فعالیت می‌کنند. هر دانشجوی دانشگاه مازندران می‌تواند بر حسب علاقمندی حداکثر در سه کانون فرهنگی عضو شده و فعالیت کند.