کارگاه آموزشی " اصول بهداشتی تهیه، نگهداری، طبخ و توزیع غذای دانشجویان" در دانشگاه مازندران برگزار شد - دانشگاه مازندران
به منظور ارتقای سطح آگاهی همکاران اداره تغذیه:
کارگاه آموزشی " اصول بهداشتی تهیه، نگهداری، طبخ و توزیع غذای دانشجویان" در دانشگاه مازندران برگزار شد
- 14 Oct 2025
- کد خبر: 4277052
- 1699
به منظور ارتقای سطح آگاهی همکاران اداره تغذیه:
کارگاه آموزشی " اصول بهداشتی تهیه، نگهداری، طبخ و توزیع غذای دانشجویان" در دانشگاه مازندران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، کارگاه آموزشی با عنوان" اصول بهداشتی تهیه، نگهداری، طبخ و توزیع غذای دانشجویان"، ویژه کارشناسان تغذیه و کارکنان سلف سرویسهای دانشگاه در سلف پردیس.
بر اساس این گزارش، این کارگاه به منظور ارتقای سطح آگاهی همکاران اداره تغذیه و با همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان بابلسر، مدیریت امور دانشجویی دانشگاه، گروه آموزش و توانمندسازی مدیریت بودجه و تحول اداری و اداره بهداشت و درمان دانشگاه مازندران برگزار گردید.
روابط عمومی دانشگاه مازندران
برچسب
اشتراک گذاری