به منظور ارتقای سطح آگاهی همکاران اداره تغذیه:

کارگاه آموزشی " اصول بهداشتی تهیه، نگهداری، طبخ و توزیع غذای دانشجویان" در دانشگاه مازندران برگزار شد

  • 14 Oct 2025
  • کد خبر: 4277052
  • 1699

کارگاه آموزشی

به منظور ارتقای سطح  آگاهی همکاران اداره تغذیه:

کارگاه آموزشی " اصول بهداشتی تهیه، نگهداری، طبخ و توزیع غذای دانشجویان" در دانشگاه مازندران برگزار شد

          به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، کارگاه آموزشی با عنوان" اصول بهداشتی تهیه، نگهداری، طبخ و توزیع غذای دانشجویان"، ویژه کارشناسان تغذیه و کارکنان سلف سرویس‌های دانشگاه در سلف پردیس.

         بر اساس این گزارش، این کارگاه به منظور ارتقای سطح  آگاهی همکاران اداره تغذیه و با همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان بابلسر، مدیریت امور دانشجویی دانشگاه، گروه آموزش و توانمندسازی مدیریت بودجه و تحول اداری و اداره بهداشت و درمان دانشگاه مازندران برگزار گردید.

روابط عمومی دانشگاه مازندران​​​​​​​