با حضور استاندار مازندران انجام شد:

نشست تخصصی آسیب‌شناسی مسایل اخیر کشور در دانشگاه مازندران

  • 21 Feb 2026
  • کد خبر: 5102953
  • 284

نشست تخصصی آسیب‌شناسی مسایل اخیر کشور در دانشگاه مازندران

با حضور استاندار مازندران انجام شد:

نشست تخصصی آسیبشناسی مسایل اخیر کشور در دانشگاه مازندران

        به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، پیرو دستور دکتر پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ریشه‌یابی و آسیبشناسی علمی حوادث دی ماه، نشستی تخصصی با حضور دکتر مهدی یونسی استاندار مازندران در روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن 1404 در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

       بر اساس این گزارش، در این نشست که تعدادی از دانشمندان برجسته رشته‌های حقوق، علوم سیاسی، جامعه‌شناسی، روانشناسی، علوم تربیتی، تاریخ و‌ اقتصاد استان حضور داشتند، پیرامون عوامل، زمینه‌ها، دلایل، ریشه‌ها و پیامدهای حوادث دی 1404 در فضایی آزاد، علمی، صریح و تخصصی بحث و تبادل نظر شد.‌

       دکتر مهدی یونسی استاندار مازندران ضمن استماع نظرات هر یک از پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران، رجوع به دانشگاه برای حل نظام مسایل استان را راهبرد مدیریتی خود برشمرد و خواستار مشارکت فعال دانشگاهیان برای پیشبرد توسعه استان مازندران شد.

       دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه مازندران نیز در این نشست، بر ایفای رسالت علمی و فرهنگی  دانشگاه  و اهتمام مسوولیت اجتماعی دانشگاهیان در حوادت کشور توضیحاتی داد و بر کاربست یافته‌های پژوهشگران و حل آکادامیک مسایل تاکید کرد.

روابط عمومی دانشگاه مازندران

​​​​​​​

اشتراک گذاری