در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی:

دانشگاهیان مازندران با تکریم مقام امام شهید، با منتخب خبرگان رهبری بیعت کردند

  • 09 Mar 2026
  • کد خبر: 5188482
  • 681

دانشگاهیان مازندران با تکریم مقام امام شهید، با منتخب خبرگان رهبری بیعت کردند

    در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی:

دانشگاهیان مازندران با تکریم مقام امام شهید، با منتخب خبرگان رهبری بیعت کردند

      به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در پی حمله ناجوانمردانه آمریکایی صهیونی به کشور عزیزمان و  شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم بی گناه ایران اسلامی، جمع کثیری از دانشگاهیان استان مازندران در روز دوشنبه ۱۸ اسفند 1404 با حضور پرشور در مسجد امام صادق علیه السلام پردیس دانشگاه، ضمن تکریم امام شهید و استقبال از تدابیر هوشمندانه مجلس خبرگان رهبری، با آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر سوم انقلاب اسلامی  بیعت کردند.

      در این تجمع حماسه ساز و انسجام بخش که ساعاتی بعد از اجرای  اعمال شب قدر صورت گرفت دانشگاهیان  در صفوف بهم فشرده  با اعلام انزجار از حمله نظامی آمریکا و اسرائیل، از عموم ملت خواستند در تمامی میادین انقلابی پای کار نظام باشند.

      شایان ذکر است:  دکتر صالحی عمران  رییس دانشگاه مازندران و دکتر حسینی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، در این تجمع با تاکید بر خون‌خواهی امام شهید، انتخاب آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفتند.

       این تجمع با مداحی و نماز ظهر و عصر پایان یافت.

روابط عمومی دانشگاه مازندران

​​​​​​​

اشتراک گذاری