به میزبانی دانشکده فنی و حرفه‌ای امام محمد باقر(ع) انجام شد:

جلسه مشترک دبیرخانه قرارگاه تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین با کارگروه اشتغال و بهره‌وری نیروی انسانی قرارگاه

Blog Image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، جلسه مشترک دبیرخانه قرارگاه تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین با هیات رییسه کارگروه اشتغال و بهره‌وری نیروی انسانی قرارگاه با حضور حجت‌الاسلام دکتر عالی مشاور ویژه استاندار مازندران و دکتر حسن سلمانی رییس دانشگاه فنی حرفه‌ای استان مازندران به میزبانی دانشکده فنی و حرفه‌ای امام محمد باقر(ع) در ساری برگزار شد. بر اساس این گزارش، دکتر عالی در این نشست، ضمن برشمردن مهم‌ترین چالش‌های پیش روی تولید و توسعه در قالب سازمان، ساختار و آموزش، توجه به امر آموزش در بهبود و ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی را امری حیاتی برشمرد و خواستار توجه ویژه به ایجاد تحولی اساسی در این بخش شد. دکتر مرتضی موقر مسوول دبیرخانه قرارگاه استانی نیز در این نشست، به تبیین اهداف این کارگروه و ضرورت اهتمام ویژه به مفاد آیین‌نامه تشکیل و فعالیت این قرارگاه پرداخت. هم‌چنین دکتر حسنعلی آقاجانی رییس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه مازندران ضمن تبیین زنجیره ایده تا تولید محصول، به تشریح فعالیت‌های اصلی مورد انتظار کارگروه‌ها پرداخت. در ادامه، اعضای دبیرخانه و کارگروه مربوطه در خصوص برنامه پیشنهادی این کارگروه، به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر گردید اقدامات ذیل برنامه پیشنهادی این کارگروه با جدیت دنبال گردند. یادآور می‌شود: در این جلسه، دکتر مرتضی موقر، دکتر ابوالحسن حسینی، دکتر حسنعلی آقاجانی، دکتر حجت غنودی و دکتر سید حمید هاشمی پطرودی از دانشگاه مازندران و اعضای دبیرخانه قرارگاه حضور داشتند.