رییس کتاب‌خانه مرکزی دانشگاه خبر داد:

آغاز پروژه تالار افتخارات دانشگاه مازندران

Blog Image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر مصطفی محمدی رییس کتاب‌خانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه از آغاز پروژه تالار افتخارات و موزه دانشگاه مازندران خبر داد. بر اساس این گزارش، دکتر محمدی با اعلام این خبر افزود: این موزه با هدف پیشبرد اهداف فرهنگی، تقویت سرمایه اجتماعی و حفظ میراث، آثار قدیمی و افتخارات دانشگاه مازندران، آغاز به جمع‌آوری مدارک، مستندات و آثار موجود در این راستا نموده است. رییس کتاب‌خانه مرکزی با اشاره به این‌که با حمایت و پیگیری‌های مکرر معاونت پژوهش و فناوری، زمینه فراهم‌سازی فضای لازم، تامین تجهیزات و نیز تشکیل یک اداره در بدنه کتاب‌خانه مرکزی برای این امر فرهنگی مقدور گشته است، اظهار داشت: ثبت این آثار مهم، کاری دشوار است و قطعا کمبودهایی پیش روست اما به یاری پروردگار و حسن توجه همکاران، زمینه‌ساز شروع یک حرکت فرهنگی و تاریخی ماندگار در دانشگاه خواهد بود. یادآور می‌شود: تحقق این موضوع و ثبت مستندات تاریخی، از دیرباز مورد درخواست برخی از اساتید و کارکنان دانشگاه بوده است.