به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، نشست تخصصی بررسی مزیتهای استانی و ماموریتگرایی دانشگاهها و دستگاههای اجرایی در بهبود وضعیت استان مازندران با حمایت ویژه استانداری مازندران در استانداری برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در ابتدای این نشست که با حضور دکتر سیف مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف، دکتر محبی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، روسای دانشگاهها و مدیران کل دستگاههای اجرایی استان مازندران تشکیل گردید، دکتر حشمتاله علینژاد رییس دانشگاه مازندران به بیان توانمندیها و ظرفیتهای دانشگاهها و مزیتهای موجود در استان پرداخت و اظهار داشت: علیرغم این مزیتها، استان مازندران از چالشهای زیست محیطی مانند کمبود آب، پسماند و همچنین بهرهوری پایین رنج میبرد.
دکتر محمدسعید سیف، مدیرکل ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف نیز در این نشست به بیان ضرورت ماموریتگرایی دانشگاهها و دستگاههای اجرایی پرداخت و ضمن تبیین فرصتها و چالشهای پیش روی کشور، راه حل برونرفت از چالشها را همکاری و همافزایی، تقسیم کار ملی و ماموریتگرایی دانست و از برنامهریزی، سرمایهگذاری، کیفیت نیروی انسانی و تجربه و دانش انباشته بهعنوان عوامل موثر در پیشرفت جوامع نام برد.
در ادامه دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران به تبیین مساله ماموریتگرایی و مزیت استانی پرداخت و با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای استان اعم از زیرساختهای موجود، توانمندیهای نیروی انسانی و مزیتهای موجود در استان را در حوزههای مختلف، اولویتهای مهم استان مازندران در بحث ماموریتگرایی و مزیت استانی طبق سند آمایش سرزمینی را بخش کشاورزی، گردشگری، صنعت و معدن(صنایع لبنی، نساجی، صنایع تبدیلی دام و طیور)، بازرگانی و حملونقل(با توجه به بنادر امیرآباد، فریدونکنار و نوشهر و همچنین فرودگاههای ساری، نوشهر و رامسر)، حوزه دریا و توجه به محیط زیست شکننده برشمرد.
دکتر حجت غنودی مدیر فناوری و طرحهای کاربردی دانشگاه مازندران نیز در این نشست ضمن اشاره به روشها و الگوهای ارتباطی بین دستگاههای اجرایی و دانشگاهها، اهم الگوهای همکاری را انعقاد تفاهمنامهها و قراردادهای پژوهشی، اعزام اعضای هیات علمی به صنعت و جامعه در قالب فرصت مطالعاتی و اعزام دانشجویان به دورههای کارآموزی و کارورزی(طرح کوآپ) دانست و اظهار داشت: تعریف پایاننامهها و رسالههای تقاضامحور و ایجاد دفاتر و برگزاری رویدادهای مشترک به ایجاد همافزایی و ارتباط پایدار میان دانشگاه با جامعه و صنعت کمک میکند.
یادآور میشود: در ادامه این برنامه دکتر محبی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، نمایندگان سازمان صمت، جهاد کشاورزی، شیلات، میراث فرهنگی و گردشگری و سازمان مدیریت و برنامهریزی به تبیین وضع موجود و فعالیتهای صورتگرفته توسط آن مجموعهها و مزیتها و چالشهای پیش رو پرداختند. در پایان به جمعبندی مطالب پرداخته و بر لزوم تشکیل دبیرخانه مأموریتگرایی و مزیت استانی با توجه به ظرفیتهای موجود در استان تاکید کردند. در این جلسه همچنین دانشگاهها و شرکتهای صنعتی دارای واحد تحقیق و توسعه به بیان نظرات و ارایه نمونههایی از پژوهشهای انجامشده در حوزه مزیت استانی و ماموریتگرایی پرداختند.
روابط عمومی دانشگاه مازندران
امور رسانه های گروهی