در دیدار معاون پژوهش و فناوری و دبیر کمیته ترفیعات دانشگاه با رییس دانشگاه اعلام گردید:

پایان فرآیند بررسی پایه تشویقی با اعطای 465 پایه تشویقی به اعضای هیأت علمی دانشگاه

  • 30 Oct 2024
  • کد خبر: 2891145
  • 14470

پایان فرآیند بررسی پایه تشویقی با اعطای 465 پایه تشویقی به اعضای هیأت علمی دانشگاه

در دیدار معاون پژوهش و فناوری و دبیر کمیته ترفیعات دانشگاه با رییس دانشگاه اعلام گردید:

پایان فرآیند بررسی پایه تشویقی با اعطای 465 پایه تشویقی به اعضای هیأت علمی دانشگاه

       به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در جلسه‌ای که در صبح روز یکشنبه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید، دکتر قاسمی، ضمن تشکر از همراهی مشفقانه و حمایت‌های ویژه ریاست دانشگاه، پایان بررسی پرونده‌های پایه تشویقی کلیه متقاضیان تا انتهای سال 1402 را اعلام کردند.

       بر اساس این گزارش، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه افزود: در مجموع تعداد 465 پایه تشویقی بر اساس مفاد 3، 4، 6، 7، 8 و9 دستورالعمل اعطای پایه تشویقی، به اعضای هیأت علمی دانشگاه اعطا شد. از این میان، تعداد 350 پایه به 212 عضو هیأت علمی در سال 1402 و تعداد 115 پایه به 74 عضو هیأت علمی در سال 1403 تاکنون اعطا شده است. با توجه به بررسی‌های به‌عمل آمده، دانشکده‌های علوم انسانی و اجتماعی و علوم اقتصادی و اداری با حدود 17 درصد و دانشکده‌های علوم پایه و شیمی با حدود 14 درصد، بیشترین سهم پایه‌های اعطا شده به خود را اختصاص داده‌اند.

       در ادامه،‌ ایشان طی گزارشی به اقدامات انجام شده در بررسی پرونده‌های پایه تشویقی اشاره و اذعان کردند که بررسی شرایط ذکر شده در دستورالعمل اعطای پایه تشویقی و استخراج داده‌های مورد نیاز این دستورالعمل از سامانه اطلاعات پژوهشی، سپس بررسی چارک نشریات ملی و بین‌المللی، احصاء روابط محاسباتی مربوطه که نهایتاً منجر به صدور کارنامه پایه تشویقی مقالات برای تمام اعضای هیأت علمی فعال دانشگاه گشت. مطابق بررسی‌های انجام شده، باتوجه به  عدم تکمیل اطلاعات مقالات توسط برخی از اعضای هیأت علمی در سامانه اطلاعات پژوهشی، مهلت زمانی مجدد جهت ثبت کلیه مقالات منتشر شده از بدو استخدام تا انتهای سال 1402 اعلام گردید و بر همان اساس، کارنامه‌های پایه تشویقی به‌روزرسانی شد. متعاقب صدور کارنامه‌های پایه تشویقی، کمیته ترفیعات دانشگاه طی جلسات متعدد پایه‌های تشویقی همکاران را بررسی و جهت تصویب نهایی به هیأت ممیزه دانشگاه ارسال نمود. هم‌چنین، در راستای رسیدگی به تقاضاهای احتمالی تجدیدنظر اعضای هیأت علمی نسبت به کارنامه صادره، معاونت پژوهش و فناوری طی نامه­‌های جداگانه برای هریک از  همکاران، مهلت زمانی درخواست تجدیدنظر را مشخص و پس از بررسی درخواست‌ها کارنامه پایه تشویقی نهایی گردید. دبیر کمیته ترفیعات دانشگاه خاطرنشان کرد که در عین حال، مشکلاتی در مسیر پیش رو وجود دارد که امیدواریم با درایت رییس دانشگاه حل شود.

       سپس در ادامه جلسه، دکتر علی‌نژاد، رییس دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر قاسمی و مدیران و همکاران تحت مدیریت ایشان، اذعان داشت: مطمئناً این کار بزرگ و ارزشمند با وفاق و تلاش‌های شبانه‌روزی به ثمر رسیده است و اطمینان دادند که جهت حل مشکلات پیگیر امور خواهند بود.

       در پایان، دکتر قاسمی، ضمن تشکر مجدد از ریاست محترم دانشگاه، بیان فرمودند که برخود لازم می‌دانم که از همکاری صمیمانه دکتر خلیل گرگانی فیروزجاه، معاون پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی و فناوری که در راستای پیاده­سازی عملیات محاسباتی زحمات زیادی متقبل شدند، تشکر کنم. هم‌چنین، تشکر خالصانه از یکایک همکاران متعهد و پرتلاش خود در حوزه معاونت پژوهش و فناوری داشته باشم، علی‌الخصوص همکارانی که زحمات بی‌شائبه‌ای را از شروع فرآیند بررسی پرونده‌های پایه‌های تشویقی تا به این لحظه متحمل شده و در این جلسه بنده را همراهی کردند: دکتر مجتبی محسنی(مدیر پژوهش)، دکتر زهرا محمودی کردی(مدیرگروه امور پژوهش و فناوری)، دکتر الهام امیدبخش امیری(رییس اداره علم سنجی، همایش‌ها و کارگاه‌ها) و مهندس بنفشه سعدآبادی(کارشناس سامانه اطلاعات پژوهشی). بی‌شک بدون حضور، همفکری و مشایعت دلسوزانه این بزرگواران، چنین کار بزرگی به سرانجام مطلوب نمی‌رسید.