نشست کارگروه بررسی وضعیت رشتههای دکتری زیرنظامهای آموزشی استان در دانشگاه مازندران - دانشگاه مازندران
نشست کارگروه بررسی وضعیت رشتههای دکتری زیرنظامهای آموزشی استان در دانشگاه مازندران
- 15 Jan 2024
- کد خبر: 1473225
- 24473
بر اساس ضوابط ابلاغی ساماندهی رشته وزارت علوم انجام شد:
نشست کارگروه بررسی وضعیت رشتههای دکتری زیرنظامهای آموزشی استان در دانشگاه مازندران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، بر اساس ضوابط ابلاغی ساماندهی رشته وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کارگروه بررسی وضعیت رشتههای دکتری زیرنظامهای آموزشی استان در روز یکشنبه ۲۴ دی 1402 در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه معین استان تشکیل شد.
بر اساس این گزارش، دکتر رحمت عباسنژاد سرستی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران و دبیر کارگروه پیادهسازی، آمایش و مدیریت تحول آموزش عالی استان با بیان اینکه دانشگاه مازندران از سوی استاندار، مامور تشکیل کارگروه و پیگیری بررسی وضعیت رشتههای دایر با نیازهای استان است، گفت: بررسی کد رشتههای دکتری کم تقاضا و یا با ضریب اشتغال پایین، اعلامی از سوی وزارت عتف، اولین دستور کار مورد بررسی کارگروه است.
معاون آموزشی دانشگاه معین استان تصریح کرد: کلیه مستندات و دلایل توجیهی فعالماندن رشتههای مورد نظر در جلسه کارگروه استانی مطرح و پس از بررسی، مصوبات آن برای طرح در شورای گسترش وزارت علوم ارسال خواهد شد.
دکتر عباسنژاد ادامه داد: کارگروه استانی به منظور تامین نیروی متخصص مورد نیاز در آینده در رشتههای با اشتغال کم و در برخی از رشتههای کم تقاضا متناسب با شرایط استان میتواند این پیشنهاد را به شورای گسترش ارایه نماید که مجوز اجرای رشته لغو نشده، بلکه صرفا پذیرش دانشجو در آن رشته محلها کاهش یابد و یا به طور موقت متوقف میشود.
دبیر کارگروه آمایش آموزش عالی استان از کلیه زیرنظامهای آموزشی استان خواست تا در راستای عملیاتیسازی آمایش آموزش عالی و ترسیم مازندران توسعهیافته بر اساس بسترهای علمی و تخصصی مورد نیاز جامعه، با دانشگاه معین همکاری و همراهی ویژه داشته باشند.
در ادامه این جلسه، یدالله مختارپور نماینده سازمان مدیریت و برنامهریزی با تاکید بر لزوم رشد متوازن در کلیه بخشهای متولی آموزش عالی در استان اظهار داشت: توسعه استان منوط به همافزایی و همسویی کلیه زیرنظامهای آموزشی استان است.
وی با تاکید بر تاثیر همسانسازی دیدگاههای مدیران علمی، اجرایی، صنعتی و بهداشتی استان خاطرنشان کرد: برای کیفیسازی آموزش عالی راهی به جز همافزایی و همکاری متقابل وجود ندارد.
یادآور میشود: در این کارگروه که نماینده استانداری، سازمان مدیریت و برنامهریزی، روسا و معاونان آموزشی دانشگاههای دولتی، غیرانتفاعی شمال و آزاد استان حضور داشتند، مستندات دانشگاهها در خصوص وضعیت پذیرش و همچنین اشتغال دانشآموختگان دکتری سه سال اخیر ارایه شد.
روابط عمومی دانشگاه مازندران