نشست بصیرتی"استاد بسیجی، حضور حماسی و حکمرانی علوی" در دانشگاه مازندران برگزار شد - دانشگاه مازندران
نشست بصیرتی"استاد بسیجی، حضور حماسی و حکمرانی علوی" در دانشگاه مازندران برگزار شد
- 19 Jun 2024
- کد خبر: 2185608
- 6495
همزمان با روز ملی بسیج اساتید:
نشست بصیرتی"استاد بسیجی، حضور حماسی و حکمرانی علوی" در دانشگاه مازندران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، همزمان با فرا رسیدن ۳۱ خرداد، روز ملی بسیج اساتید، همایش بصیرتی«استاد بسیجی، حضور حماسی و حکمرانی علوی» با حضور مسوولان استانی و شهرستانی و اساتید بسیجی دانشگاههای استان در دانشگاه مازندران برگزار شد.
بر اساس این گزارش، دکتر یوسف نوری استاندار مازندران در آیین گرامیداشت روز ملی بسیج اساتید در دانشگاه مازندران گفت: از همان اوایل اسلام، دانشگاههایی به وسیله پیامبر(ص) و امام صادق(ع) تأسیس شد و دانشمندان و عالمان فراوانی خروجی آن بودند که این دانشگاهها پشتوانهای برای تمدن اسلامی شدند و این دانشمندان با پراکنده شدن در نقاط مختلف دنیا شبکههایی را ایجاد کردند و باعث توسعه تمدن اسلامی شدند.
دکتر نوری بیان داشت: یکی از خروجیهای تمدن اسلامی، امام خمینی(ره) بود که با تاسی از اهل بیت(ع) انقلاب اسلامی را پایهگذاری کردند.
استاندار مازندران هدف اساسی بسیج اساتید را نهضت تولید علم برشمرد و اظهار داشت: یکی از تارگتهای بسیج اساتید، شبکهسازی است و در جریان آن باید به کشف ظرفیتهای کشور برای پاسخ به نیازهای انقلاب اسلامی توجه شود.
دکتر یوسف نوری خاطرنشان کرد: ما انتظار داریم از دانشگاه تا دانشجویان را در مسایلی که پیش میآید درگیر کند و اساتید و دانشجویان دست در دست هم در پیشبرد امور، گام بردارند و مشکلات جامعه را برطرف کنند.
نماینده عالی دولت در استان مازندران تاکید کرد: اساتید ارجمند هرکدام یک محله یا شهری را تحت پوشش علمی خود قرار دهند و مسایل آن منطقه را در بین گروههای تخصصی خود به اشتراک گذاشته و نسخهای را برای آن ترتیب دهند.
دکتر نوری اذعان داشت: تا این شبکه را در استان ایجاد نکنیم مشکلات حل نخواهد شد و دانشگاه است که میتواند این مشکلات را حل کند.
دکتر حشمتالله علینژاد رییس دانشگاه مازندران نیز در این مراسم که به همت سازمان بسیج اساتید استان برگزار گردید، با اشاره به اینکه شجره طیبه بسیج، به عنوان یادگار امام راحل(ره)، یک جریان مردمی ریشهدار مکتبی و انقلابی است، گفت: این نهاد مقدس و مردمی، با بصیرت و آگاهی عمیق در میادین مختلف، باصلابت ایستاده و حیات درخت تنومند انقلاب اسلامی و تداوم حرکت مردم ایران در پیمودن قلههای اقتدار، عزت، افتخار و پیشرفت را تضمین مینماید.
دکتر علینژاد با تاکید بر این نکته که شهید چمران، دانشمندی انقلابی است که از تمام جوانب، الگویی مناسب و برتر برای آحاد جامعه، به ویژه اساتید و دانشجویان کشور میباشد، اظهار داشت: نامگذاری سالروز شهادت این استاد اخلاق به نام "روز بسيج اساتيد"، اقدامی ارزشمند و پرمفهوم بود که رسالتي سنگين براي جامعه علمی کشور به همراه آورده است.
رییس دانشگاه مازندران از شهید دکتر چمران بهعنوان اسوه و نمونه انسان متعهد دانشگاهی برای پیشبرد اهداف نظام مقدس اسلامی یاد کرد و افزود: اساتید بسیجی به تاسی از آن استاد شهید، همواره در راستای اعتلای انقلاب اسلامی تلاش نموده و به عنوان طلایهداران تفکر ناب انقلابی در دانشگاهها، منویات مقام عظمای ولایت را بهترین راهبرد برای تعیین اولویتهای فعالیت خود میدانند.
دکتر علینژاد با اشاره به ایام دهه ولایت بهعنوان یکی از مهمترین ایام در تاریخ گفت: عید سعید قربان، عید تزکیه، ذبح نفس و تسلیم محض در برابر معبود یکتا است و عید غدیر، عید کمال دین، تجلی ولایت، رکن حیات معنوی انسان و چراغ راه مسلمانان است که خداوند، آن را عصاره خلقت و چکیده تمام ادیان الهی، طنین خوش آهنگ ادامه راه انبیا و ثمره نبوت و رسالت قرار داده است.
رییس دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: کشور در این ایام با عنایت به شهادت رییسجمهور مکتبی و خدوم ایران اسلامی و یاران عزیزش، بار دیگر در معرض امتحانی الهی و سرنوشتساز قرار دارد. انتخابات ریاست جمهوری با توجه به اثرات درون و برونمرزی آن، نیاز به نقشآفرینی همه آحاد جامعه بهویژه گروههای مرجع دارد.
رییس دانشگاه جامع استان خاطرنشان ساخت: دانشگاهیان و جامعه نخبگانی کشور که شامل طیف عظیمی از اساتید، دانشجویان، یاوران علمی و پژوهشگران فرهیخته و بصیر است، باید برای شکلگیری یک انتخابات حماسی و غرورآفرین تلاش نمایند و با تطابق شاخصهای یک رییس جمهور تراز انقلاب اسلامی با مبانی الهی و آرمانهای امامین انقلاب برای دستیابی به جامعه مطلوب در گام دوم انقلاب اسلامی، زمینهساز حضور حداکثری مردم در این برهه حساس و تاریخساز باشند.
دکتر حبیباله حلیمی رییس سازمان بسیج اساتید استان نیز در این مراسم با اشاره بهحمایتهای همهجانبه سپاه کربلا و دانشگاه مازندران در اجرای ماموریتهای این سازمان، از عدم بهکارگیری ظرفیت عظیم بسیج اساتید در استان سخن گفت و اظهار داشت: عدم استفاده از توان جامعه نخبگانی بهویژه بسیج اساتید و بهرهگیری موردی از برخی افراد غیرمتخصص در برخی از سازمانها، باعث هدررفت منابع مالی و امکانات و عدم رفع مشکل یا حتی تشدید آن میگردد.
دکتر حلیمی با تاکید بر وجود حدود 115 مرکز آموزش عالی و بیش از 3000 استاد و پژوهشگر در استان مازندران، به توان نقشآفرینی اثربخش این نخبگان در حوزههای مختلف اشاره کرد و افزود: رصد مسایل استانی، پیگیری اجرای سند اسلامیشدن دانشگاهها و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، تنها بخشهایی از ماموریتها و فعالیتهای سازمان بسیج اساتید است و این سازمان، آمادگی خود را برای مشارکت در ارایه طرحهای علمی در همه حوزهها در سطح استان اعلام میدارد.
روابط عمومی دانشگاه مازندران
امور رسانههای گروهی