در روز یکشنبه 24 فروردین:

ششمین دوره رویداد استارت‌آپی کوک، کوک شد

  • سه‌شنبه 26 فروردین 1404
  • کد خبر: 3536758
  • 195

ششمین دوره رویداد استارت‌آپی کوک، کوک شد

در روز یکشنبه 24 فروردین:

ششمین دوره رویداد استارت‌آپی کوک، کوک شد

       به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، مراسم افتتاحیه و برگزاری ششمین رویداد استارت‌آپی کوک با حضور مسوولان، مربیان و شرکت‌کنندگان رویداد از سراسر کشور در روز یکشنبه 24 فروردین در سالن همایش شهید آوینی دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

       بر اساس این گزارش، دکتر حجت غنودی مدیر فناوری و طرح‌های کاربردی دانشگاه و دبیر برگزاری این رویداد در این مراسم با بیان اهمیت برگزاری رویدادهای استارت‌آپی در توسعه فرهنگ کارآفرینی و ایجاد شور و نشاط دانشجویی در حوزه کسب و کار گفت: رویداد کوک، یک فرصت مناسب برای دانشجویان، صاحبان ایده و افراد متخصصی است که به دنبال راه‌اندازی ایده‌های خلاقانه و کسب‌وکارهای ‏نوپا هستند.

       مدیر فناوری و طرح‌های کاربردی دانشگاه افزود: برگزاری کارگاه‌های متنوع، حضور مربیان(منتورها) با تخصص‌های مختلف و بازدید کارآفرینان و صاحبان صنعت در فرآیند ۴روزه رویداد با هدف انتقال تجربه، بستر مناسبی برای توسعه ایده و محصول شرکت‌کنندگان فراهم خواهد آورد.

     دبیر برگزاری این رویداد، با اشاره به ضرورت فراگیری مهارت‌های فردی و عمومی به ویژه مهارت‌های کارآفرینی در کنار مهارت‌های تخصصی، بیان داشت: امروزه همگام با پیشرفت تکنولوژی، کسب‌و‌کارها نیز تغییر کرده و کسانی در این رقابت موفق خواهند بود که از فناوری و نوآوری در کسب‌وکار خود بهره ببرند.

       وی در ادامه، ضمن تشریح روند برگزاری رویداد کوک، اظهار داشت: این رویداد ۴ روزه با برگزاری ۵ کارگاه در حوزه‌های ایده‌پردازی، ارایه آسانسوری، بوم ‏ناب، استراتژی ورود به بازار، ارایه به سرمایه‌گذار، زمینه را برای افزایش آگاهی و کسب تجربه مفید شرکت‌کنندگان در حوزه ‏کسب‌وکارهای نوپا فراهم می‌سازد.

       دکتر حجت غنودی، با اشاره به ضرورت فراگیری مهارت‌های فردی و عمومی به‌ویژه مهارت‌های کارآفرینی در کنار مهارت‌های تخصصی، بیان داشت: امروزه همگام با پیشرفت تکنولوژی، کسب‌وکارها نیز تغییر کرده‌اند و کسانی در این رقابت موفق خواهند بود که بتوانند از فناوری و نوآوری در کسب ‌وکار خود بهره ببرند. 

      در ادامه دکتر رضا خسروی رییس مرکز رشد و شتاب‌دهنده سیمرغ و صاحب چندین محصول دانش بنیان به ارایه دیدگاه‌های عمیق و انگیزشی خود در زمینه ایده‌پردازی و تبدیل ایده‌ها به پروژه‌های عملیاتی پرداختند. 

      وی با توجه به حضور در رویدادهای مختلف به بیان تجربیات خود در توسعه استارتاپ‌ها، تأکید کرد: ایده‌پردازی تنها مرحله آغازین است و برای موفقیت، نیاز به برنامه‌ریزی دقیق، تحقیقات بازار و اجرای هوشمندانه وجود دارد.

        وی همچنین بر نقش اعتماد به نفس و پشتکار کارآفرینان در مواجهه با چالش‌ها تأکید کردند و خاطرنشان کرد که شکست‌ها بخشی از مسیر رشد هستند و نباید مانع حرکت به جلو قرار گیرند. 

        در بخش دیگر این رویداد، شرکت‌کنندگان با تسهیل‌گر، مربیان(منتورها) و تیم‌ اجرایی آشنا شده و به ارایه ایده‌های خود پرداختند که از بین 56 ایده ارایه‌شده، 11 ایده انتخاب و شرکت‌کنندگان وارد مرحله تیم‌سازی شده و در سالن ورزشی حضرت قائم مستقر شدند. در این مرحله تیمها با راهنمایی اساتید دانشگاه، صاحبان صنایع، مشاوره کارآفرینان برتر و مربیان(منتورها) به تکمیل مدل کسب و کار خود پرداخته که برای ارایه به سرمایه‌گذار در روز اختتامیه در حال برگزاری می‌باشد.

       یادآور می‌شود: این رویداد تا روز چهارشنبه 27 فروردین در دانشگاه مازندران ادامه خواهد داشت و مراسم اختتامیه در ساعت 10 صبح همان روز در سالن شهید آوینی دانشکده هنر و معماری برگزار خواهد شد.

 

روابط عمومی دانشگاه مازندران​​​​​​​