با شعار کنکور سالم، دانشگاه بالنده، جامعه پیشرو:

ششمین جلسه ستاد استانی آزمون سراسری در دانشگاه مازندران برگزار شد

  • شنبه 06 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 3589184
  • 350

ششمین جلسه ستاد استانی آزمون سراسری در دانشگاه مازندران برگزار شد

با شعار کنکور سالم، دانشگاه بالنده، جامعه پیشرو:

ششمین جلسه ستاد استانی آزمون سراسری در دانشگاه مازندران برگزار شد

       به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در ششمین جلسه ستاد استانی آزمون سراسری که به منظور برگزاری آزمون سراسری نوبت اول 1404 تشکیل شد، شعار کنکور سالم، دانشگاه بالنده جامعه پیشرو مورد تاکید قرار گرفت.

       بر اساس این گزارش، دکتر رحمت عباس‌نژاد سرستی دبیر ستاد استانی آزمون‌های سراسری در این جلسه با اشاره به اراده و خواست وزارت عتف و رییس ستاد استانی آزمون‌های سراسری مازندران نسبت به برگزاری هر چه با کیفیت‌تر آزمون سراسری اظهار داشت: این آزمون سرنوشت‌ساز باید با آرامش، امنیت کامل و تکریم خانواده‌ها هم‌زمان با سراسر کشور در استان مازندران برگزار شود.

       دکتر عباس‌نژاد هم‌چنین از تاکید در برگزاری هر چه امن‌تر کنکور سراسری اشاره و خاطرنشان کرد: این آزمون یکی از مهم‌ترین رویدادهای ملی است و کلیه عوامل و دست‌اندرکاران این بخش باید در روزهای آتی با هماهنگی کامل به انجام وظایف محوله بپردازند.

       دبیر ستاد استانی آزمون‌های سراسری از اعزام نمایندگان ارزیابی و نظارت از سوی ستاد استانی به حوزه‌های امتحانی خبر داد و تصریح کرد: با توجه به تاکید وزیر محترم علوم، نمایندگان تام‌الاختیار حوزه‌هایی که نواقص گزارش شده از سوی ناظران اجرایی را برطرف ننمایند در آزمون‌های آتی تغییر خواهد کرد.

       معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران با اشاره به این‌که در مجموع بالغ بر 32 هزار داوطلب مازندرانی طی روزهای 11 و 12 اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت گفت: به طور میانگین جهت برگزاری آزمون، حدود 3 هزار و 200 عامل اجرایی درگیر آزمون خواهند بود.

       دکتر عباس‌نژاد افزود: بدون حضور نیروهای متعهد و آموزش دیده در هر دو بخش اجرا و حفاظت در روند برگزاری، اختلال ایجاد خواهد شد.

       دکتر همت‌اله رورده مسوول حفاظت آزمون استان نیز با بیان اینکه آزمون سراسری بعد از انتخابات، مهم‌ترین رویداد ملی محسوب می‌شود، از نیاز جدی بسیج همگانی در راستای برگزاری عادلانه کنکور سخن گفت و اظهار داشت: وظیفه حفاظت آزمون، صیانت از اجرای آزمون از قبل، حین و بعد از انجام آن است.

       مسوول حفاظت آزمون استان با اشاره به نقش مهم هر یک از عوامل اجرا و حفاظت آزمون خاطرنشان کرد: عدم هماهنگی بین هر کدام از ارکان، مشکلات جدی و جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

        دکتر رورده با بیان این‌که آزمون‌ها به لحاظ کیفیت و امنیت از حساسیت ویژه‌ای برخوردار هستند، ادامه داد: باید با کار جمعی هم‌دلانه در دو بخش حفاظت و اجرا، اعتماد عمومی داوطلبان و خانواده‌های‌شان را حفظ و زمینه‌ساز ورود دانشجویان شایسته و نخبه در دانشگاه‌های کشور باشیم.

       مسوول حفاظت آزمون استان از تشکیل شورای تامین در فرمانداری‌های کلیه شهرستان‌های محل برگزاری آزمون خبر داد و تصریح کرد: نیروی انتظامی از پشتیبانان اصلی بخش حفاظت آزمون هستند که در بخش حمل و نقل شهری و نقل و انتقال محموله‌های سوالات، همکاری بسیار شایسته‌ای دارند.

       دکتر رورده هم‌چنین اذعان داشت: حضور قاضی کشیک در کلیه شهرستان‌ها از الزامات برگزاری است که مطابق پروتکل تعیین شده، این هماهنگی نیز انجام شده است. مسوول حفاظت آزمون استان گفت: بخش حفاظت آزمون استان با حضور در شورای تامین استان، کلیه تمهیدات حفاظتی را در بالاترین سطح ممکن، برنامه‌ریزی و با کمک نیروهای آموزش دیده و با تمام توان در راستای برگزاری آزمون‌های امن، گام برخواهد داشت.

       در ادامه این نشست که به ‌منظور هم‌افزایی، هماهنگی و آمادگی هرچه بهتر حوزه‌های آزمون در استان برگزار شد، اعضای ستاد، بر لزوم رعایت کلیه قوانین و برقراری شرایط مطلوب و آرامش‌بخش برای داوطلبان کنکور تاکید کردند.

       یادآور می‌شود: آزمون سراسری نوبت اول، پنج‌شنبه 11 اردیبهشت در دو نوبت صبح و عصر و جمعه در یک نوبت صبح در 17 شهرستان و 20 حوزه امتحانی برگزار خواهد شد.

       شایان ذکر است: ششمین جلسه ستاد استانی آزمون‌های سراسری روز شنبه 6 اردیبهشت در دانشگاه مازندران برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه مازندران​​​​​​​