مدیر دانشجویی دانشگاه

روزانه حدود ۷۰۰۰ پرس غذا در رستوران‌های دانشگاه مازندران طبخ و توزیع می گردد

  • 07 Dec 2025
  • کد خبر: 4629915
  • 349

روزانه حدود ۷۰۰۰ پرس غذا در رستوران‌های دانشگاه مازندران طبخ و  توزیع می گردد

مدیر دانشجویی دانشگاه:

روزانه حدود ۷۰۰۰ پرس غذا در رستوران‌های دانشگاه مازندران طبخ و  توزیع می گردد

       به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، ناصر فلاحتی مدیر دانشجویی دانشگاه از طبخ و توزیع روزانه حدود ۷۰۰۰ پرس غذا در رستوران‌های دانشگاه خبر داد.

       بر اساس این گزارش، فلاحتی با اشاره به این‌که قرارداد امسال تغذیه دانشگاه، ۱۱۳ میلیارد تومان برای طبخ و توزیع و تهیه مواد اولیه غذای دانشجویی می‌باشد، گفت: ۸۸۰ پرس صبحانه در دو نوع گرم و سرد، ۴۰۰۰ پرس ناهار و حدود ۲۲۰۰ پرس شام به‌صورت غذای برنجی و خوراک باکیفیت مناسب و بعضی از روزهای هفته نوع سوم یعنی غذای رایگان نیز در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.‌

     وی همچنین افزود: هم‌اکنون ۲۵۱۹ دانشجوی دختر و ۸۸۵ دانشجوی پسر در خوابگاه‌های حضرت زینب(س) و شهید نواب صفوی ساکن هستند. هم‌چنین ۲۱۵۵ فقره انواع وام تحصیلی، شهریه، وام ضروری و ودیعه مسکن با ارزش تقریبی ۲۵ میلیارد تومان به دانشجویان پرداخت شده است.

روابط عمومی دانشگاه مازندران​​​​​​​