برگزاری اولین اردوی یکروزه علمی- فرهنگی برنجستانک ویژه بانوان هیات علمی - دانشگاه مازندران
برگزاری اولین اردوی یکروزه علمی- فرهنگی برنجستانک ویژه بانوان هیات علمی
- 02 Dec 2023
- کد خبر: 1281740
- 36917
با همت کمیته تخصصی هماندیشی بانوان هیأت علمی دانشگاه مازندران(ایران بانو) انجام شد:
برگزاری اولین اردوی یکروزه علمی- فرهنگی برنجستانک ویژه بانوان هیات علمی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، با همت کمیته تخصصی هماندیشی بانوان هیأت علمی دانشگاه مازندران(ایران بانو)، اولین اردوی یکروزه علمی- فرهنگی برنجستانک ویژه بانوان هیات علمی برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در این اردو که با حضور مؤثر و فعال اعضای هیأت علمی بانوی دانشگاه مازندران در روز پنجشنبه 9 آذر 1402 برگزار گردید، ضمن تجدید دیدار و برنامههای متنوع فرهنگی - تفریحی، با سخنرانی دکتر فرشته باعزت، دانشیار گروه روانشناسی دانشگاه مازندران با عنوان "نقش روشهای خودشفقتورزی در ارتقای کیفیت روابط استاد و دانشجو" با تأکید بر بانوان اساتید و دختران دانشجو همراه بود.
در این هماندیشی و گفتوگو، در خصوص اهمیت آموزش غیرمستقیم و آموزش صحیح مدیریت هیجانها در جوانان و همچنین مدیریت هیجان در روابط استاد و دانشجو تأکید شد. ناامیدی و فرار مغزها به عنوان راهی برای فرافکنی و فرار از روحیه مسوولیتپذیری و سازندگی، انتخاب تفریحات ناسالم به مثابه راهی خطا در کنترل هیجانهای جوانی و .... از مسایل مورد تحلیل و گفتوگو بود.
بانوان هیات علمی دانشگاه مازندران، در این هماندیشی، مهمترین اولویت را فرهنگسازی برای ارتقای هویت و سبک زندگی ایرانی- اسلامی قلمداد کردند. بهرهمندی از ظرفیت ورزش، ادبیات و هنر در برنامهریزی برای تفریحات و اوقات فراغت دانشجویان در محیط دانشگاهی، حمایت از فضا و مبلمانی مبتنی بر سلامت و پاکزیستی در ابعاد جسمانی، روانی و معنوی در محیط دانشگاه(با همت کمیتههای تخصصی محیط زیست، علوم ورزشی، روانشناسی، جامعهشناسی و ...)، ایجاد کمیته تخصصی هماندیشی از میان دانشجویان فعال دختر(با نام ایراندخت) و آسیبشناسی و نیازسنجی براساس اظهارات ایشان، با تأکید بر گوش شنوای ایرانبانو بر مقتضیات امروز دانشجویان نسل جدید از ذهن و زبان خود ایشان، از جمله راهکارهای کوتاهمدت، برای ارتقای هویت و سبک زندگی ایرانی- اسلامی اشاره گردید.
زمینهسازی برای اشتغالآفرینی دانشجویان و تقویت روحیه امید و سازندگی با حمایت از طرحهای تحولی در رشتههای تحصیلی و ارتباط با جامعه و صنعت، حمایت از ازدواج صحیح و مبتنی بر عقلانیت و ارزشهای بومی- اسلامی؛ آسیبشناسی چالشهای موجود؛ همچنین برنامهریزی برای ارایه مشاوره علمی- تخصصی و برگزاری کارگاههای تخصصی برای انتخاب صحیح و همچنین مدیریت صحیح روابط در دوران دانشجویی، ایجاد روحیه تفکر انتقادی و برگزاری دورههای مختلف برای آموزش خردورزی، مدیریت هیجان و احساسات، و همچنین آموزش و حمایت از فرهنگ گفتوگوی ثمربخش(مبتنی بر همدلی) نیز از جمله راهکارهای بلندمدت مطرح گردید.
یادآور میشود: اولین ارتباط مستقیم اساتید هیأت علمی بانو با دانشجویان دختر در حال برنامهریزی است.
روابط عمومی دانشگاه مازندران