اولین نشست هیات اندیشهورز استان در دانشگاه مازندران برگزار شد - دانشگاه مازندران
اولین نشست هیات اندیشهورز استان در دانشگاه مازندران برگزار شد
- 13 May 2024
- کد خبر: 1927172
- 6732
با حضور جمعی از نخبگان و اندیشمندان استان:
اولین نشست هیات اندیشهورز استان در دانشگاه مازندران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، پیرو شکلگیری دبیرخانه هیات اندیشهورز استان و انتخاب رییس و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به عنوان رییس و دبیر هیات اندیشهورز استان مازندران، نخستین نشست هیات اندیشهورز استان با حضور معاون ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، نایب رییس هیات، روسای دانشگاههای استان و برخی از نخبگان استان به عنوان اعضای حقیقی در روز یکشنبه 23 اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
بر اساس این گزارش، شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یکی از نهادهای کلان حکمرانی و با وظیفه سیاستگذاری در حوزه فرهنگ و دانش کشور با رویکرد پرهیز از حکمرانی تمرکزگرا و در راستای توجه به ظرفیتها، فرهنگهای استانهای مختلف و شناسایی ظرفیت نخبگانی استانها و بهرهمندی از این ظرفیت عظیم، اقدام به ایجاد هیاتهای اندیشهورز استانی نموده است که دبیرخانه آن در دانشگاه مادر هر استان مستقر است. بر این اساس و پس از شکلگیری دبیرخانه هیات اندیشهورز استان در دانشگاه مازندران، نخستین جلسه با حضور اعضای حقوقی و حقیقی و با دستور کار تبیین وظایف هیات و نیز بحث و تبادل نظر پیرامون موضوع جذب اعضای هیات علمی برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر سلیمی معاون ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن اشاره به فلسفه شکلگیری هیاتهای استانی، به تشریح اهداف اصلی تشکیل این هیاتها پرداختند که شامل، تدوین برش استانی اسناد، تنظیم اسناد، راهبری و پیادهسازی آنها با استفاده از ظرفیتهای استانی، پیشرفت همهجانبه علم و فناوری در استانها میشود.
معاون ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی سپس با اشاره به اینکه هیاتها، نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هر استان هستند به تبیین وظایف اصلی هیاتهای استانی پرداخت که تدوین نظام علم و فناوری استان، تدوین بستههای حمایتی، تشکیل میزهای تخصصی استانی از جمله مهمترین آنهاست.
در ادامه، دکتر حشمتالله علینژاد رییس هیات اندیشهورز استان، با اشاره به این نکته که هیاتهای اندیشهورز استانی، بازوی فکری و مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگی هستند، گفت: شبکهسازی نخبگانی بهمنظور بهرهمندی از همه ظرفیتهای علمی، پژوهشی و فناوری جامعه نخبگان در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است و قرار است این مهم از طریق هیاتهای اندیشهورز استانی به فعلیت برسد.
رییس دانشگاه مازندران، شناسایی و رصد مشکلات و معضلات را گام اول در مسیر حل آن دانست و لازمه این امر را همیاری همه نخبگان و استفاده از اسناد بالادستی جهت طراحی اسناد دقیق و دستیابی به مقصد مطلوب عنوان کرد.
سپس، دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دبیر هیات اندیشهورز استان، با اشاره به فراهم شدن زمینه استفاده از ظرفیت افراد صاحب اندیشه و نظر در حوزه تصمیمسازی با تشکیل این هیاتها، بر لزوم استمرار این جلسات در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و حل مشکلات کشور و استان تاکید و خواستار حضور فعالانه همه روسای دانشگاهها و جامعه نخبگانی استان در این جلسات و طرح ایدههای کاربردی ایشان شد.
یادآور میشود در بخش دوم جلسه، اولین دستور کارهیات: آسیب شناسی وضعیت جذب اعضای هیات علمی دانشگاهها به بحث گذاشته شد و اعضا، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را جهت تدوین و ارایه به ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کردند.
روابط عمومی دانشگاه مازندران
امور رسانههای گروهی