آیین اختتامیه پنجمین رویداد استارت آپی کوک در دانشگاه مازندران - دانشگاه مازندران
آیین اختتامیه پنجمین رویداد استارت آپی کوک در دانشگاه مازندران
- 07 Mar 2024
- کد خبر: 1710322
- 25078
با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان برگزار شد:
آیین اختتامیه پنجمین رویداد استارت آپی کوک در دانشگاه مازندران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، آیین اختتامیه پنجمین رویداد استارت آپ ملی کوک در حوزه صنعت دانشگاه مازندران با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی در 16 اسفند 1402 با حضور دکتر علینژاد رییس دانشگاه مازندران، دکتر محمد سلطانی رییس بنیاد علم ایران، دکتر قاسم جعفری مدیر اقتصاد دانش بنیان شرکت شستا، معاونان پژوهش و فناوری منطقه دو کشور، جمعی از کارآفرینان نمونه ملی/ استانی، برخی مدیران شرکتهای صنعتی و دستگاههای اجرایی و تیمهای شرکتکننده در دانشگاه مازندران برگزار شد.
بر اساس این گزارش، در ابتدای این مراسم، دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران، برگزاری رویدادهای استارت آپی را از گامهای نخستین در اکوسیستم فناوری و نوآوری دانست و بیان داشت: امیدواریم با مهارتهایی که شرکت کنندگان در این رویداد استارت آپی کسب کردند و با حمایتهایی که دانشگاه، شرکتهای صنعتی و مراکز دیگر از طرحها انجام خواهند داد، شاهد رشد و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان در جامعه باشیم.
در ادامه همچنین دکتر حجت غنودی مدیر فناوری و طرحهای کاربردی دانشگاه مازندران و دبیر برگزاری این رویداد ضمن تقدیر از همه حامیان و مشارکت کنندگان در این رویداد، هدف از برگزاری رویداد را ترویج فرهنگ کارآفرینی، ایجاد نشاط و پویایی بین جوانان، فراگیری مهارتهای لازم در حوزه کسب و کار، خلق ایدههای نوآورانه و حمایت از ایدهها تا رسیدن به محصولی فناورانه و دانش بنیان برشمرد و با اشاره به برگزاری موفق پنجمین دوره این رویداد اظهار امیدواری کرد با برگزاری این رویداد قدمهای موثری در بسترسازی زیست بوم فناوری و ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان برداشته شود.
دبیر برگزاری رویداد کوک در مورد کیفیت برگزاری رویداد بیان داشت: این دوره با 125 شرکت کننده از نقاط مختلف کشور رویداد آغاز گردید که در روز افتتاحیه صاحبان ایده به طرح ایدههای خود پرداختند و از بین 65 ایده مطرح شده در مرحله نخست تعداد 11 ایده برتر انتخاب و در قالب 11تیم، شرکت کنندگان وارد مرحله تیمسازی شدند. در این مرحله تیمها با شرکت در کارگاههای متنوع در حوزه کسب و کار (ایدهپردازی، ارایه آسانسوری، بوم ناب، ارایه به سرمایهگذار و توسعه نمونه اولیه محصول (MVP)) و راهنمایی مربیان (منتور) تا تکمیل طرح قابل ارایه به سرمایهگذار در مدت ۳ روز به رقابت پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: در فرآیند برگزاری رویداد شاهد حضور گسترده صنایع و واحدهای تولیدی در این رویداد بودیم که ضمن انتقال تجربه به شرکت کنندگان، به بررسی طرح ها جهت مشارکت و سرمایه گذاری پرداختند.
در ادامه، دکتر قاسم جعفری مدیر اقتصاد دانش بنیان شرکت شستا برگزاری رویداد های استارت آپی را یکی از اقدامات شایسته در حوزه کارآفرینی دانست و از دانشگاه مازندران و شرکت شهرکهای صنعتی بابت برگزاری رویداد کوک تقدیر کرد. همچنین در ادامه به بررسی نکات مهمی که سبب موفقیت یا شکست کسب وکارهای نوپا می شود پرداخت.
همچنین در ادامه مراسم از حامیان، داوران و تیم اجرایی تجلیل شد و در پایان از سه تیم منتخب کمیته داوران که حایز رتبه برتر شدند تقدیر گردید که علاوه بر حمایت دانشگاه مازندران و شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، به تیم اول 20 میلیون تومان، به تیم دوم 15 میلیون تومان و به تیم سوم 10 میلیون تومان به عنوان جایزه اهدا گردید.
شایان ذکر است جایزه رتبه اول به تیم اکو برند (تولید محصول بسته بندی با دوام کالا از ضایعات کشاورزی)، جایزه رتبه دوم به تیم IAQ (سنجش و کنترل کیفیت هوای محیط بسته) و جایزه رتبه سوم به تیم گرین فود (استفاده از جلبک برای تولید نان پروتئینی) اهدا گردید.
روابط عمومی دانشگاه مازندران