به مناسبت فرا رسیدن هفدهم مردادماه صادر گردید:

پیام تبریک سرپرست دانشگاه مازندران به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار

به مناسبت فرا رسیدن هفدهم مردادماه صادر گردید:

پیام تبریک سرپرست دانشگاه مازندران به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در آستانه فرا رسیدن هفدهم مردادماه، سالروز شهادت شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی و روز خبرنگار، دکتر کوروش نوذری سرپرست دانشگاه مازندران پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام، بدین شرح می‌باشد:

قُلِ الحَقَّ و لاتأخُذكَ فِي‌اللَّهِ لَومَةُ لائمٍ

حق را بگو و در راه خدا از ملامت هيچ ملامت‌گري نهراس.    پیامبرگرامی‌اسلام(صلوات‌الله‌علیه)- كنزالعمّال

سلام و درود خدا بر خبرنگاران شهیدی که با سلاح رسانه، سنگر دفاع از استقلال و آزادی را در مقابل قدرت‌های سلطه‌‏گر جهانی، حفظ کردند و در این مسیر افتخارآمیز به دیدار محبوب شتافتند. سلام و درود خدا بر وقایع‌‌نگارانی که احترام قلم را پاس می‏‌دارند و آن‌ را جز در مسیر حقیقت و عدالت به‌کار نمی‏‌گیرند.

خبرنگاران، تجسم امانت‌داری، دلسوزی و رفتار متعهدانه‌اند. سلامت فرهنگ و فکر هرجامعه‌ای‌، مرهون قلم‌فرسایی و اهتمام بی‌وقفه  اصحاب‌رسانه است. چه زیباست زبانی‌که در مسیر حق، به‌سخن آید و اندیشه‌ای‌که در مقابل قلم حق، زانو زند.

عشق را زمانی می‌توان مشاهده نمود که خبرنگاری به عشق بشریت و به‌تصویرکشیدن آلام‌شان، دشوار‌ترین شرایط را تحمل کرده، خود را به‌خطر می‌اندازد، پرچم آگاهی و امید را به‌اهتزاز در‌می‌آورد و به‌جایگاهی می‏‌رسد که جز رضایت حضرت دوست، نمی‌‏بیند.

این‌جانب روز خبرنگار، یادروز باشکوه تلاش‌گران عرصه اندیشه و قلم را به‌ تمامی خبرنگاران صدیق میهن‌اسلامی و بویژه فعالان عرصه اطلاع‌رسانی استان مازندران تبریک گفته، ضمن‌گرامی‌داشت خاطره شهدای اصحاب رسانه، از هنرمند آسمان و زمینخداوند منان-  تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت عشق، آزادی و حق‌گویی در عرصه آگاهی مسالت می‌نمایم.

روزتان فرخنده و قلم‌تان پایدار دلاور‌مردان و شیر زنان خستگی‌ناپذیر اطلاع‌رسانی

دکتر کوروش نوذری