صبح روز یکشنبه 16 تیرماه صورت گرفت:

بازدید سرپرست دانشگاه مازندران از دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نوشهر

صبح روز یکشنبه 16 تیرماه صورت گرفت:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر کوروش نوذری سرپرست دانشگاه مازندران صبح روز یکشنبه 16 تیرماه از دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دانشگاه مازندران واقع در شهرستان نوشهر بازدید کرد.

در این بازدید که با نشستی در فضایی صمیمی و با حضور دکتر احمدی لاشکی؛ نماینده مردم شهرستان های نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی، دکتر کمال‌جو؛ مشاور رییس، دکتر عبدالصمد صفرنژاد؛ فرماندار شهرستان نوشهر، دکتر مشایخی؛ رییس دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دکتر مرادی؛ معاون دانشکده و تعدادی از کارشناسان آن دانشکده برگزار شد دکتر نوذری سرپرست دانشگاه، ضمن تشکر از حضور مدعوین در این نشست، از نزدیک با مشکلات موجود در دانشکده، آشنا و راهکارهای رفع مشکلات را مورد بررسی قرار داد.

دکتر نوذری ضمن برشمردن تنگناهایی که دانشگاه مازندران با آن مواجه است، راه مقابله با مشکلات و حلّ آنها را به‌کارگیری تدبیر و کمک گرفتن از همه امکانات دانست و برای پیگیری و حل این مشکلات، قول مساعد داد.

دکتر احمدی لاشکی؛ نماینده مردم شهرستان های نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی و نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز ضمن تبریک انتصاب دکتر نوذری در پست مدیریت دانشگاه مازندران، حضور چهار نماینده مجلس شورای اسلامی در مراسم معارفه ایشان را دلیلی بر توجه ویژه نمایندگان استان به دانشگاه مادر استان برشمرد و یادآور شد: تامین فضای آموزشی، اولویت اوّل دانشکده است و تاخیر در این امر، منجر به بروز خسارت‌های بیشتر می‌شود.

وی ضمن تاکید بر حلّ مشکلات موجود، اظهار امیدواری کرد که با حضور دکتر نوذری در راس مدیریتی دانشگاه مازندران، حمایت و پشتیبانی از  همکاران مستقرّ در این دانشکده نوپا، بیشتر و جدی تر شود.

دکتر مشایخی؛ رییس دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در ابتدای این نشست، گزارشی از وضعیت دانشکده ارایه کرد و ضمن برشمردن برخی مشکلات، گفت: این دانشکده با توجه به قرار گرفتن در فاصله‌ای دور از سازمان مرکزی دانشگاه مازندران، نیاز به توجه بیشتری دارد.

وی مشکلات دانشکده را کمبود نیروی انسانی، خوابگاه و ساختمان آموزشی برشمرد و خاطرنشان کرد: با وجود این مشکلات، دانشجویان این دانشکده در آزمون کارشناسی ارشد رتبه‌های خوبی کسب کردند.

دکتر عبدالصمد صفرنژاد؛ فرماندار شهرستان نوشهر نیز ضمن تبریک به دکتر نوذری، از خدمات شایسته دکتر احمدی لاشکی در راه‌اندازی و حمایت از دانشکده تقدیر کرد و وجود این دانشکده را سبب خیر و برکت و اعتبار علمی برای غرب استان برشمرد و بر آمادگی خویش برای کمک به دانشکده به‌عنوان نماینده دولت تاکید کرد.

در پایان این جلسه دکتر نوذری و هیات همراه به بازدید از کارگاه‌ها و کلاس‌های دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پرداختند و از چند قطعه زمینی که برای توسعه آن دانشکده جهت خرید نشانه‌گذاری شده بود، بازدید کردند.

١٨:٥٨ - يکشنبه ١٦ تير ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠٧٣٧    /    تعداد نمایش : ١٠٧١