طی حکمی از سوي وزير علوم، تحقيقات و فناوري:

سرپرست جديد دانشگاه مازندران معرفي شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه مازندران، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر کوروش نوذری را به سمت سرپرست دانشگاه مازندران منصوب و از خدمات دکتر یحیی طالبی رستمی قدردانی کرد.
      در سوابق دکتر نوذری كه استاد گروه آموزشی فیزیک حالت جامد دانشگاه مازندران مي باشد، 2 دوره معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران و 2 دوره مدیر گروه آموزشی فیزیک حالت جامد دانشکده علوم پایه به چشم می‌خورد.

لازم به یادآوری است: اخیرا مطابق اعلام دبیر فدراسیون سرآمدان علمی ایران، دکتر کوروش نوذری استاد فیزیک دانشگاه مازندران در لیست سرآمدان علمی سال 1398 ایران قرار گرفت.

مراسم معارفه سرپرست جديد دانشگاه مازندران در روز چهارشنبه 29 /3 /1398 به شكل رسمي و با حضور مقامات استاني و نمايندگاني از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار خواهد شد.
       متن حکم وزیر علوم به شرح زیر می باشد:

روابط عمومي دانشگاه مازندران
امور رسانه هاي گروهي