به همت انجمن علمی ریاضی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دانشکده علوم ریاضی صورت پذیرفت:

برگزاری مراسم روز ملی ریاضیات و بزرگداشت خیام نیشابوری

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم روز ملی ریاضیات و بزرگداشت ریاضیدان، منجم، فیلسوف و  شاعر نامی ایرانی عمر خیام نیشابوری به همت انجمن علمی ریاضی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دانشکده علوم ریاضی برگزار گردید.

در این مراسم دکتر اصغر طالبی رستمی  دانشیار و مدیر گروه ریاضی دانشگاه، دکتر امامعلی شعبانی دانشیار گروه ریاضی و دکتر طهرانچیان مدیر گروه و دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه در خصوص اهمیت علم ریاضی، زندگی و زمانه خیام و ارتباط علم ریاضی با اقتصاد به ایراد سخنرانی پرداختند.

اهدای تندیس، لوح تقدیر و جوایز به برندگان مسابقه استاد شو خاتمه بخش این مراسم بود.

در پایان گزارش، خاطرنشان می سازد 28 اردیبهشت ماه مصادف با سالروز تولد شاعر، ریاضی‌دان و ستاره شناس شهیر ایرانی، حکیم عمر خیام است. به همین علت این روز در تقویم ایرانیان به عنوان روز ریاضیات نامگذاری گردیده است.

٠٩:٥٦ - چهارشنبه ١ خرداد ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠٤٦٧    /    تعداد نمایش : ٨٢٢