در دانشکده علوم ریاضی برگزار گردید:

نهمین سمینار ابرساختارهای جبری و ریاضیات فازی و سمینار ملی آمار و احتمال فازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، نهمین سمینار ابرساختارهای جبری و ریاضیات فازی در قالب سخنرانی های عمومی و تخصصی در تاریخ های 11 و 12 اردیبهشت ماه سال 1398 در مرکز پژوهشی ابرساختار های جبری و ریاضیات فازی واقع در دانشکده علوم ریاضی برگزار گردید.
      بر اساس این گزارش، این سمینار با حضور دکتر رضا عامری از دانشگاه تهران به عنوان سخنران عمومی و 26 پژوهشگر از سراسر کشور به عنوان سخنران تخصصی با حدود 30 مقاله به انجام رسید.
       همچنین، همزمان با برگزاری این مراسم، « نهمین سمینار ملی آمار و احتمال فازی» با سخنرانی دکتر بهرام صادقپور گیلده از دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر بهروز فتحی واجارگاه و با حضور 15 پژوهشگر با 16 مقاله در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران برگزار گردید.

٠٨:٥٣ - چهارشنبه ٢٥ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠٣٨٤    /    تعداد نمایش : ٥٣١