توسط معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد:

مراسم گرامیداشت هفته سرای دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، مراسم گرامیداشت هفته سرای دانشجویی با حضور دکتر یحیی طالبی رستمی سرپرست دانشگاه مازندران، معاونان، مدیران ستادی و جمع کثیری از دانشجویان ساکن سراها، به همت معاونت دانشجویی دانشگاه در مجتمع های سرای دانشجویی دختران و پسران دانشگاه مازندران برگزار گردید.
        بر اساس این گزارش، این مراسم که همه ساله مطابق آیین نامه و دستورالعمل ابلاغی سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان کشور برگزار می گردد، با اجرای برنامه های مختلف و متنوع در قالب مسابقات ورزشی، هنری، علمی، اجتماعی و... با الهام از شعار هفته سرای دانشجویی در سال 98، « سرای دانشجویی، عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی»، با هدف ترویج ورزش در محیط های سرای دانشجویی در جهت توجه به سلامت و تندرستی دانشجویان و همچنین پیوند تبادل سنت های محلی و ایجاد نشاط و شادی در بین دانشجویان برگزار و درپایان، با اهدای جوایز و لوح سپاس از برگزیدگان سرای دانشجویی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

تصاویر جشن سرای دانشجویی دختران

تصاویر جشن سرای دانشجویی پسران

١٤:١٥ - چهارشنبه ١٨ ارديبهشت ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠٣٤٠    /    تعداد نمایش : ٥٢٦

اطلاعیه ها مشاهده همه