در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار شد:

مجمع عمومی شرکت فرهنگ و رفاه پایدار دانشگاه مازندران(فراپاد)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده و مجمع عمومی فوق العاده (نوبت دوم) شرکت فرهنگ و رفاه پایدار دانشگاه مازندران در روز دوشنبه 15 /11 /1397 در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار شد.
      بر اساس این گزارش، پس از انتخاب هیات رییسه جلسه، انتخابات هیات مدیره و بازرس قانونی شرکت برگزار شد که در پایان از بین 83 رای ماخوذه، دکتر مرتضی موقر با 51 رای به عنوان عضو اصلی هیات مدیره و دکتر میثم شیرخدایی و دکتر سید هادی ناصری به ترتیب با 13 و 12 رای به عنوان اعضای علی البدل هیات مدیره انتخاب شدند. همچنین افروز عباسی با 46 رای به عنوان بازرس قانونی شرکت و رضا قاسمی با 25 رأی به عنوان بازرس قانونی علی البدل برگزیده شدند.
       در ادامه، به پیشنهاد هیات مدیره و گزارش بازرس قانونی شرکت دایر بر لزوم افزایش سرمایه به منظور اضافه کردن سایر کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه به سهامداران قانونی شرکت، اختیار افزایش سرمایه با تصویب سهامداران به هیات مدیره شرکت داده شد.

١٤:٠٤ - يکشنبه ٢١ بهمن ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٧٦٤    /    تعداد نمایش : ٦٨٨

اطلاعیه ها مشاهده همه