با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه:

اولین نشست تخصصی از سری نشست های تخصصی حوضه اقلیمی خزر و چالش های پیش رو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، اولین نشست تخصصی از سری نشست های تخصصی حوضه اقلیمی خزر و چالش های پیش رو توسط مرکز پژوهشی حوضه اقلیمی خزر با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.
       براساس این گزارش، دکتر مریم آخوندیان عضو هیات علمی دانشگاه مازندران و دبیر برگزاری این نشست با اعلام این خبر افزود: در این نشست علمی-تخصصی، اساتید دانشکده‌های علوم دریایی و اقیانوسی، هنر و معماری، علوم اقتصادی و اداری و حقوق و علوم سیاسی، به بیان چالش های هر یک از حوزه های مذکور در منطقه خزری پرداختند. همچنین در خصوص مسایل موجود در این حوضه بحث و تبادل نظر کرده و پیشنهادات و راهکارهای تخصصی را در خصوص رفع این چالش ها بیان کردند.
        دکتر آخوندیان ادامه داد: از سخنرانان کلیدی این نشست می توان به دکتر محمود شارع پور. دکتر مصطفی رستمی. دکتر عبدالعلی موحدی نیا. دکتر علی اکبر جعفری. دکتر مسعود فریادی و دکتر کامران نصیراحمدی معاون محیط زیست دریایی اداره کل محیط زیست استان مازندران و همچنین دکتر زهرا کریمی و دکتر زهرا میلاعلمی نام برد که در پنل های مختلف انرژی و محیط زیست، چالش های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و رژیم سیاسی- حقوقی حوضه اقلیمی خزر به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
        وی در پایان اظهار امیدواری کرد: ادامه برگزاری این نشست های علمی و تخصصی، گامی در جهت ایجاد ارتباط بین جامعه دانشگاهی و متخصصان این حوزه با نهادهای اجرایی و استفاده از نظرات متخصصان در این حوضه اقلیمی در سیاست گذاری های منطقه ای و ملی در جهت حفظ زیست بوم ارزشمند حوضه اقلیمی خزر گردد.

١٣:٤٢ - شنبه ١٥ دی ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٥٣١    /    تعداد نمایش : ٦٩١

اطلاعیه ها مشاهده همه