در دفتر ریاست دانشگاه صورت گرفت:

جلسه کمیته درآمدزایی دانشگاه برگزار شد

در دفتر ریاست دانشگاه صورت گرفت:

جلسه کمیته درآمدزایی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، جلسه کمیته درآمدزایی دانشگاه در روز یکشنبه 02 /10 /1397 با حضوراعضا در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر یحیی طالبی رستمی سرپرست دانشگاه با توجه به کمبود منابع عمومی و تخصیص اندک اعتبارات دولتی و همچنین نقش درآمد اختصاصی در توسعه دانشگاه، از اعضای حاضر خواست در خصوص شناسایی منابع مالی و راهکارهای صرفه جویی در مصرف اعتبارات، ایده ها و نظرات خویش را بیان کنند.

دکتر طالبی افزود: هدف، رسیدن به نتیجه آنی و زود هنگام نیست، بلکه باید با بهره‌گیری از نظر صاحب نظران و با تمام قدرت و توان، از یک نقطه مشخص شروع تا به دربازه زمانی چند ساله به اهداف مطلوب برسیم.

سرپرست دانشگاه مازندران با تاکید بر این که باید استفاده از تجربیات افراد با تجربه و دارای سابقه فعالیت در این زمینه را در دستور کار خویش قرار دهیم، اظهار داشت: باید مشکل ساختاری در یک چارچوب منطقیا با همکاری مدیریت بودجه و تشکیلات مرتفع و جلسات به طور منظم تداوم یابد.

در ادامه این جلسه، حاضران نقطه نظرات و راه های اجرایی، علمی و عملی دست یابی به افزایش درآمدها و کاهش هزینه ها را ارایه نمودند. اعضای حاضر به وجود ساختاری منسجم و برنامه مدون جهت تحقق اهداف جلسه اتفاق نظر داشته و خواستار ادامه مباحث در حوزه درآمدی و تداوم جلسات و کارگروه های تخصصی شدند.

یادآور می شود: اعضای این جلسه از طریق فراخوان عمومی و دعوت از کلیه همکاران هیات علمی و غیر هیات علمی و همچنین دانشجویانی که علاقه مند به فعالیت در این بخش می باشند، انتخاب گردیده اند.

٠٦:٣٧ - دوشنبه ٣ دی ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٤٠٧    /    تعداد نمایش : ١١٩٠