در طبقه همکف ساختمان کتابخانه مرکزی برگزار می شود:

برگزاری نمایشگاه کتب تخصصی خارجی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران با همکاری کتابخانه مرکزی از صبح روز شنبه اول دی ماه اقدام به برگزاری نمایشگاه کتب تخصصی خارجی در طبقه همکف ساختمان کتابخانه مرکزی نموده است.

بر اساس این گزارش، دکتر ام لیلا نظری رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه مازندران در این رابطه به خبرنگار روابط عمومی گفت: این نمایشگاه که با هدف تامین بخشی از نیازهای علمی اعضای هیات علمی و سایر اقشار دانشگاهی توسط شرکت گیتی پویان آذر صورت گرفته است،  با ارایه بیش از 2800 عنوان کتاب Text به همراه 600 عنوان کتاب مرجع از چندین ناشر معتبر بین المللی نموده است که تاریخ انتشار اغلب آنها از سال 2015 میلادی به بعد می باشد. در این نمایشگاه کتب با نرخ ارز، دلاری 57000 ريال و یورو 66.000 ريال با احتساب تخفیف از 10 تا 50 درصد صورت می پذیرد.

رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه مازندران ادامه داد: این نمایشگاه فرصتی است استثنایی جهت تامین اطلاعات تخصصی اساتید محترم تا بتوانند به راحتی کتب مورد نیاز خویش را از محل گرنت انتخاب و خرید نمایند.

شایان ذکر است: در این نمایشگاه راهکاری اتخاذ گردیده تا اساتیدی که دارای گرنت می باشند هیچ گونه وجه نقدی بابت خرید پرداخت ننمایند. این نمایشگاه تا تاریخ پنجم دی ماه ادامه دارد و خرید برای کلیه اقشار دانشگاهی آزاد است.

٠٧:٣٢ - يکشنبه ٢ دی ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٣٩٤    /    تعداد نمایش : ٦٥٩

اطلاعیه ها مشاهده همه