به همت شورای فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:

جشن یلدای مهدوی در سرای دانشجویی حضرت زینب(س) برگزار شد

به همت شورای فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:

جشن یلدای مهدوی در سرای دانشجویی حضرت زینب(س) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، به همت شورای فرهنگی خوابگاه دانشجویی حضرت زینب(س) و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشجویی دانشگاه مازندران، جشن یلدای مهدوی با هدف احیا و توسعه شعایر اسلامی و ایرانی، ایجاد نشاط و شادمانی و بهینه سازی اوقات فراغت دانشجویان خوابگاهی روز یک شنبه 25 آذرماه در محل نمازخانه سرای دانشجویی حضرت زینب(س) ویژه خواهران دانشگاه مازندران و با حضور حدود 450 نفر از دانشجویان خوابگاهی برگزار گردید.

بر اساس این گزارش، این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و سپس با برنامه های متنوعی از جمله مداحی، مولودی خوانی ادامه یافت که مورد استقبال پرشور دانشجویان خوابگاهی  قرار گرفت.

پخش تنقلات، میوه ها و شیرینی های مختص شب یلدا و توزیع بسته های فرهنگی و معنوی و برگزاری مسابقات از دیگر برنامه های متنوع و جانبی در این مراسم بود.

گفتنی است: یکی از کارکردهای شب یلدا، دادن امید به یکدیگر است تا شرایط سخت زمستانی را به تندرستی بر مبنای پشت گرمی و پشتیبانی از یکدیگر سپری کنند. اهمیت و جایگاه این آیین در میان ایرانیان سبب شد که این آیین کهن هر ساله به همت معاونت فرهنگی و در بخش های مختلف دانشجویی با هدف سلامت روح و جسم دانشگاه برگزار گردد.

٠٧:٢٦ - سه شنبه ٢٧ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٣٣٠    /    تعداد نمایش : ٦٢١

اطلاعیه ها مشاهده همه