به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:

نخستین رویداد استارت‌آپ با موضوع صنعت برگزار می شود

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:

نخستین رویداد استارت‌آپ با موضوع صنعت برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، اولین رویداد استارت‌آپ با همکاری فعال شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران با موضوع صنعت، به مناسبت هفته پژوهش در تاریخ 03/10/1397 تا 05/10/1397 در دانشگاه مازندران برگزار خواهد شد.

دکتر جمال قاسمی با اعلام این خبر گفت: خوشبختانه دانشگاه مازندران سابقه برگزاری چندین رویداد استارت‌آپ در گذشته را دارد، اما برای اولین بار، استارت‌آپی با موضوع صنعت و با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی در استان مازندران برگزار خواهد شد.

مدیر مرکز کارآفرینی و ارتباط با جامعه‌ی دانشگاه افزود: در این رویداد، به تیم های اول تا سوم به ترتیب مبالغ 20، 15 و 10 میلیون ریال جایزه تعلق خواهد گرفت. همچنین یک جایزه ویژه 5 میلیون ریالی به خلاقانه‌ترین ایده بر اساس نظر داوران اهدا خواهد شد.

عضو هیات امنای کانون کارآفرینی استان در بخش دیگری از سخنان خود افزود: هدف از این رویداد این است که دانشجویان خوش فکر و کوشا به همراه شرکت کنندگانی از صنایع در کنار یکدیگر به مدت سه روز کاری بتوانند روی مسایل مرتبط با صنعت به ایده پردازی و تولید نمونه‌های اولیه محصول بپردازند. سعی خواهد شد تا در این رویداد مهم از صاحبان صنایع استان و سرمایه گذاران دعوت به عمل آید تا در صورتی که ایده‌های ارایه شده، قابلیت حمایت داشتند، مسیر حمایت تسهیل گردد.

٠٦:٤٣ - دوشنبه ١٩ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٢١٠    /    تعداد نمایش : ٦٦١

اطلاعیه ها مشاهده همه