با حضور مسئولان و جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد:

آیین گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، صبح روز یک شنبه 18 آذرماه، آیین گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه مازندران با حضور مسئولان و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار شد.
      بر اساس این گزارش، در این مراسم که با پخش کلیپی از واقعه 16 آذر 1332 و کلیپ مصاحبه با دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی و همچنین سخنان نمایندگان انجمن ها، کانون ها و تشکل های سیاسی و صنفی همراه بود، دکتر یحیی طالبی رستمی سرپرست دانشگاه مازندران در سخنان کوتاهی، ضمن تبریک این روز به دانشجویان حاضر در مراسم، با یادآوری زحمات و تلاش های دکتر میرنیا رییس سابق دانشگاه مازندران، گفت: بر خود لازم می دانم از دکتر میرنیا به خاطر تلاش های شبانه روزی و خستگی ناپذیرشان تقدیر و تشکر داشته باشم و امیدوارم هرجا هستند سلامت و سربلند باشند.
       سرپرست دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنانش با گرامی داشت یاد و خاطره ی سه شهید بزرگوار واقعه روز دانشجو، اظهار امیدواری کرد: دست در دست هم، دانشگاه را به سر منزل مقصود برسانیم.
       دکتر طالبی رستمی با اشاره به این مطلب که دانشگاه بدون دانشجو هیچ جایگاهی نخواهد داشت، خطاب به دانشجویان حاضر در مراسم خاطرنشان کرد: وجود شما باعث سربلندی ما بوده و ما می بایست با اتحاد و همدلی، اهداف دانشگاه را پیگیری نماییم.
       سرپرست دانشگاه مازندران در بخش پایانی سخنانش، با اشاره به حضور هیات رییسه دانشگاه در این مراسم، به منظور شنیدن صدای دانشجویان و آشنایی با مشکلات و درخواست های آنان، بیان داشت: تا جایی که بتوانیم به خواسته های شما رسیدگی و مشکلات تان را در چهارچوب قانون حل خواهیم کرد. درهای اتاق ما برای حل مشکلات شما دانشجویان، همواره به روی شما باز است.
       یادآور می شود: در ادامه این مراسم، تعدادی از نمایندگان انجمن های علمی، کانون ها فرهنگی - هنری و تشکل های سیاسی و صنفی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند. و در پایان مراسم نیز از تعدادی از دانشجویان ممتاز علمی و فعالان فرهنگی و صنفی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، تجلیل به عمل آمد.

١٤:٥٢ - يکشنبه ١٨ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٢٠٦    /    تعداد نمایش : ١٠٩٨

اطلاعیه ها مشاهده همه