بر اساس اعلام موسسه رتبه بندی تایمز قرار گرفت:

دانشگاه مازندران در حوزه مهندسی و فنـاوری در رده‌بندی 400ـ301 و در حوزه علوم فیزیکی در رده 800-601 دانشگاه های جهان

بر اساس اعلام موسسه رتبه بندی تایمز قرار گرفت:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر محمدحسین فاطمی معاون پژوهش و فنّاوری دانشگاه مازندران با اعلام این خبر افزود: به دنبال قرارگیری دانشگاه مازندران در رتبه‌بندی کلی تایمز در رده 1000ـ801، نتایج رتبه‌بندی دانشگاه ها توسط موسسه معتبر رده بندی تایمز در 11 حوزه موضوعی کلی اعلام شد.

معاون پژوهش و فنّاوری دانشگاه مازندران ادامه داد: براین اساس در حوزه مهندسی و فناوری، دانشگاه مازندران به همراه دانشگاه های گیلان، صنعتی شریف و کاشان در رده 400ـ301 دانشگاه های جهان قرار دارد.

دکتر فاطمی خاطرنشان کرد: همچنین مطابق این گزارش در حوزه علوم فیزیکی(فیزیک، شیمی، محیط زیست، آمار، ریاضی و علوم دریایی) نیز دانشگاه مازندران به همراه دانشگاه هایی از قبیل دانشگاه های فردوسی مشهد، شهید بهشتی، شیراز و تبریز در رده 800ـ601 قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فنّاوری دانشگاه مازندران در پایان، ضمن تبریک به مناسبت این دستاورد مهم به دانشگاهیان افزود: رتبه‌بندی موضوعی تایمز نیز براساس همان 13 شاخص عملکردی رتبه‌بندی تایمز انجام می‌شود. اما هر یک از این شاخص‌ها متناسب با هر حوزه موضوعی مجدداً محاسبه می‌شود. کسب رتبه‌های فوق نشان‌دهنده کیفیت علمی مطلوب پژوهش‌های صورت گرفته توسط اعضای هیات علمی در حوزه‌های مورد اشاره در سطح بین‌المللی با توجه به سهم بالایی که فعالیت‌های پژوهشی از قبیل مقالات منتشرشده در مجلات معتبر بین‌المللی و میانگین تعداد استنادات به مقالات منتشرشده( مجموعاً 60% امتیازات رتبه‌بندی) در تعیین جایگاه دانشگاه ها دارند، می‌باشد.

١٥:٢٣ - يکشنبه ١١ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ١٩١١١    /    تعداد نمایش : ٦٢٠