برای نخستین بار:

دانشگاه مازندران در میان هزار دانشگاه برتر دنیا بر اساس نظام رتبه بندی (Times higher Education (THE قرار گرفت

برای نخستین بار:

دانشگاه مازندران در میان هزار دانشگاه برتر دنیا بر اساس نظام رتبه بندی (Times higher  Education (THE قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر محمود عزیزی مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: با جمع آوری داده های مربوط به دانشگاه و انعکاس آن در سایت THE توانستیم این امکان را فراهم آوریم تا تصویر دقیق تری از دانشگاه مازندران در میان دانشگاه های کشور و سایر دانشگاه های دنیا بدست آید.

دکتر عزیزی افزود: رتبه بندي تايمز يكي از مشهورترين نظام هاي رتبه بندي بين المللي است كه هر ساله دانشگاه هاي برتر دنيا را بر اساس ۱۳ شاخص عملكردي در قالب ۵ معيار كلي آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتي و وجهه بين المللي جهت انجام مقايسه هاي جامع و متوازن مورد ارزيابي و رتبه بندي قرار مي دهد.

مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه مازندران ادامه داد: در رتبه بندي تايمز از سه منبع اطلاعاتي شامل اطلاعات حاصل از نظرسنجي ها، اطلاعات ارایه شده از سوي دانشگاه ها و اطلاعات پژوهشي دانشگاه ها در پايگاه استنادي اسكوپوس جهت محاسبه شاخص ها و نمرات بهره گرفته شده است.

شایان ذکر است در رتبه بندی سال 2019 ، دانشگاه های مازندران، شهید بهشتی، شیراز، اصفهان و فردوسی مشهد در میان 801 تا 1000 دانشگاه برتر  جهان قرار گرفته اند.

دكتر محمود عزیزی مدیر دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي، ضمن تبريك به مناسبت اين موفقيت به تمامي اساتيد، كارمندان و دانشجويان دانشگاه، اين جايگاه ارزنده را نتيجه تلاش هاي اهل علم و دانش اين دانشگاه دانست و خاطر نشان كرد: مي توان با برنامه ريزي هاي دراز مدت، در جهت بين المللي سازي هرچه بيشتر دانشگاه قدم برداشت.

یادآور می شود: در اطلاعیه ای که در وبسایت این سازمان قرار گرفته است زمان اعلام رتبه های مربوط به سال 2019 عصر روز چهارشنبه 4 مهرماه می باشد. در طی روز های آتی اخبار بیشتری را به اطلاع شما خواهیم رساند.

١١:٢٧ - پنج شنبه ٥ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ١٨٣٥٩    /    تعداد نمایش : ٢٤٤١