به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار صادر شد:

پیام تبریک رییس دانشگاه مازندران به خبرنگاران و اصحاب رسانه های گروهی

به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار صادر شد:

پیام تبریک رییس دانشگاه مازندران به خبرنگاران و اصحاب رسانه های گروهی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در آستانه ی فرا رسیدن 17 مرداد ماه سالروز شهادت شهید محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی و روز خبرنگار، دکتر سید خلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام رییس دانشگاه مازندران بدین شرح می باشد:

" ن و القلم و ما یسطرون "

امروزه در عصر ارتباطات، اصحاب رسانه، نمایی روشن از دهکده جهانی برای مردم ایجاد کرده اند که بارزترین جلوه حضور آن اگر تا دیروز به صورت رسانه های صوتی و تصویری و مطبوعات  بود، امروز به شکل شبکه های مجازی اجتماعی است.

خبرنگاران در میان جامعه به عنوان چشمانی بصیر و لسانی گویا و صریح برای مردم هستند که باید همواره ماموریت خود را از منظر تعهد، راست گویی و امانت‌داری به انجام برسانند.

اصحاب رسانه همواره برای اطلاع‌رسانی درست و سریع اخبار و رویدادها تلاش می کنند و باید بکوشند تا در این مسیر, تحت تأثیر فضاسازی‌ها، فرافکنی های خبری و فشارهای خارجی قرار نگیرند.

خبرنگاران می توانند با استفاده صحیح از سلاح قلم و با شفاف سازی‌های خود در تنویر افکار عمومی نقشی بسزایی ایفا کرده و مسیر تعالی جامعه را هموارتر کنند. اگردر جامعه ای رسانه وجود نداشته یاشد, در آن جامعه رکود و ناهنجاری به وجود می آید.

دانشگاه مازندران به عنوان بزرگ ترین مرکز آموزش عالی استان, با افتخار اعلام می دارد که با تعامل، همکاری صمیمانه و سازنده با اصحاب رسانه که از آن جمله می توان به برگزاری سه دوره جشنواره تجلیل از خبرنگاران برتر منطقه دو کشور در طی سه سال گذشته، برگزاری هر ساله مراسم تجلیل از خبرنگاران استان به مناسبت روز خبرنگار و همچنین مداومت در پاسخگویی تمام وقت به ویژه در روز خبرنگار به اصحاب رسانه اشاره نمود، گام های بلندی در توسعه علم, فن آوری و پژوهش و توسعه و تعالی ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی برداشته است.

اینجانب با ادای احترام به همه شهیدان و تلاشگران عرصه اطلاع رسانی میهن اسلامی به ویژه شهید محمود صارمی، فرا رسیدن 17 مرداد و روز خبرنگار را به خبرنگاران و طلایه داران عرصه اطلاع رسانی تبریک و تهنیت می گویم.

سیدخلاق میرنیا

رییس دانشگاه مازندران