مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه خبر داد:

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت سبز ویژه کارمندان دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، مرحله اول کارگاه آموزشی "مدیریت سبز" ویژه کارمندان دانشگاه مازندران به همت مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه در روز یکشنبه 23 /2 /97 در سالن اجتماعات شهید کدخدایی سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

براساس این گزارش، غلامعلی قنبرپور مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه مازندران با اعلام این خبر افزود: در این مرحله که تعداد زیادی از همکاران دانشگاهی حضور داشتند، دکتر کامران نصیر احمدی رییس سابق اداره آموزش و پژوهش اداره کل محیط زیست استان مازندران مدیریت این کارگاه را بر عهده داشت.

یادآور می شود: مرحله دوم این کارگاه در روز سه شنبه 25 اردیبهشت 97 برای بخش دوم همکاران دانشگاهی برگزار خواهد شد.

١٥:٠١ - يکشنبه ٢٣ ارديبهشت ١٣٩٧    /    شماره : ١٦٩٧٨    /    تعداد نمایش : ١٨٤٦