در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی انجام شد:

امضای تفاهم نامه همكاري بین دانشگاه مازندران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، يادداشت تفاهم همكاري بین دانشگاه مازندران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، روز چهارشنبه 22 فروردین ماه سال جاری به امضای دکتر محمد حسین فاطمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دکتر ربانی رییس مرکز مطالعات راهبردی و روابط فرهنگی آن سازمان رسید.
بر اساس این گزارش، يادداشت تفاهم همكاري بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و دانشگاه مازندران، با تاکید بر گفت ‌و گوهای فرهنگی نخبگان و پیشینه تفاهم و هم فكري بين اندیشمندان ایرانی، آسیای مرکزی، قفقاز و ترکیه و همچنین، پیرو اجلاس فرهنگی که در دی‌ماه سال گذشته برگزار شد، در محل این سازمان امضا شد.
        برپايي نشست‌هاي دوره‌اي، فراهم سازي زمينه سفر استادان و اعضای هيات‌ علمي دانشگاه‎هاي ايراني عضو مجمع، اجراي برنامه‌هاي دبيرخانه‌ علمي گفت ‌و گوهاي فرهنگي دانشگاه و تقويت و توسعه همكاري‌هاي فرهنگي بين‌المللي مراكز علمي و تحقيقاتي از جمله بندهای این يادداشت تفاهم است.
       همچنین، به تشكيل گروه تخصصی و مطالعاتي، انجام پژوهش‌هاي نظري و كاربردي، راه اندازي فصل نامه تخصصي علمي پژوهشي، برگزاري نشست‌ها و كارگاه‎هاي تخصصي و راه‌اندازي وب‎سايت دبيرخانه مجمع گفت ‌و گوهاي فرهنگي اشاره دارد.
       لازم به یادآوری است اين يادداشت تفاهم به منظور افزايش همكاري براي مبادلات علمي، فرهنگي و همكاري مشترك با دبيرخانه علمي مجمع گفت ‌‎و گوهاي فرهنگي ايران، آسياي مرکزی، قفقاز و تركيه به امضای طرفین رسیده است.

امور رسانه های گروه

لطفا جهت دریافت تصاویر بیشتر اینجا را کلیک نمایید.

١٤:١٦ - يکشنبه ٢٦ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ١٦٦٥١    /    تعداد نمایش : ١٣٤١