در حاشیه نشست خبری هیات رییسه دانشگاه مازندران با حضور خبرنگاران برگزار شد:

مراسم تجلیل از اصحاب رسانه های گروهی و فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، به مناسبت فرا رسیدن 17 مرداد سال‌روز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، هیات رییسه دانشگاه مازندران در نشست صمیمانه ای با خبرنگاران و اصحاب رسانه های گروهی، به ارایه گزارش عملکرد یک ساله دانشگاه پرداخت.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این نشست دکتر سیدخلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران با بیان این مطلب که رسالت خبرنگاری بسیار سنگین است و خبرنگاران در تنویر افکار عمومی نقش بسیار موثری دارند، اظهار کرد: مردم بر اساس نوشته های خبرنگاران قضاوت می کنند و لازم است نویسنده های خبر در نگارش و انعکاس اخبار دقت کافی را داشته باشند.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رویکرد 22 ماهه دانشگاه مازندران ادامه داد: تلاش برای کمی و کیفی کردن، تلاش برای توسعه کالبدی دانشگاه، اهتمام ویژه در بخش اخلاق، فرهنگ و سیاست تکریم اهالی فرهنگ و سیاست تقویت امید در فضای دانشگاه از جمله اقداماتی است در طی این دوره 22 ماهه در این دانشگاه حاصل شد.

دکتر میرنیا با اشاره به این نکته که بودجه نویسی دانشگاه موجب نظم در امور مالی شد، تصریح کرد: این امر موجب شد تا در حالی که دانشگاه مازندران دارای 16 میلیارد بدهکاری بود در حال حاضر این بدهی پرداخت شد.

وی با اشاره به طرح‌های اجرا شده در دانشگاه مازندران گفت: در طول یک سال گذشته کلنگ بالغ بر 40 میلیارد تومان طرح و پروژه عمرانی در دانشگاه مازندران به زمین خورد که به لطف الهی، بسیاری از آنها پیشرفت قابل قبولی داشته و یا حتی به مرحله بهره برداری رسیده اند. بازسازی تمام خوابگاه های دانشگاه مازندران در سال 95 نیز از اقدامات مهمی بود که انجام گرفت و پروژه تعمیر و نگهداری تمام دانشکده‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین گفت:50 درصد این پروژه‌ها از منابع دولتی و ۵۰ درصد از منابع دانشگاه تامین ‌می‌شود و پیگیر آن هستیم تا اعتبارات مربوط به دولت را هم جذب کنیم. در حال حاضر بخش اعظم این هزینه ها از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه انجام می پذیرد.

دکتر میرنیا ادامه داد: در سال 95 مبلغ 18 میلیارد ریال و سال 96 مبلغ 20 میلیارد ریال صرف هزینه های پژوهشی و تحقیقاتی و هزینه خریداری تجهیزات آزمایشگاهی شد.

وی بر ساماندهی و نظارت بر تشکیل به ‌موقع کلاس های دانشگاه تاکید کرد و گفت: تمامی کلاس‌های این دانشگاه سال تحصیلی جاری روز ۲۵ شهریورماه حتی با یک دانشجو شروع می‌شود.

رییس دانشگاه مازندران با تاکید بر اینکه افراد بی‌سواد و متقلب جذب دانشگاه نخواهند شد، نسبت استاد به دانشجو را در دانشگاه مازندران یک به ۳۵ اعلام کرد و گفت: استاندارد کشوری یک به ۲۰ دانشجو است و در این راستا با کمبود ۳۰۰ استاد مواجه هستیم. سال قبل ۵۵ عضو هیات ‌علمی اعلام نیاز شد و ۴۴۰ نفر در فراخوان شرکت کردند که با رویکرد جذب اساتید توانمند، موفق به جذب ۹ نفر شدیم.

رییس دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: برقراری ارتباط با دانشجویان هدف برای جذب دانشجویان خارجی از دیگر اهدافی است که موجب ارتقای دانشگاه می شود.

وی گفت: تاسیس انجمن دانش آموختگان دانشگاه مازندران از دیگر اهدافی بود که تحقق پیدا کرد تا با فارغ التحصیلان ارتباط برقرار شد.

دکتر سیدخلاق میرنیا در بخش دیگری از سخنان خود به عدم توجه خیرین در سطح شهرستان به دانشگاه گلایه کرد و گفت: متاسفانه روح مشارکت عمومی در بابلسر ضعیف است و این در حالی است که با توجه به استفاده شهروندان از امکانات دانشگاه، هیچ کمکی در راستای تقویت این دانشگاه انجام نمی شود. در همین راستا سیاست ارتباط دانشگاه با جامعه از جمله مسایلی است که این دانشگاه به دنبال آن است.

رییس بزرگترین مرکز آموزش عالی در استان به وضعیت محیط زیست در مازندران نیز اشاره کرد و یادآور شد: وضعیت محیط زیست در مازندران بحرانی است و دانشگاه مازندران در حال برنامه ریزی برای خرید زباله سوز و همچنین انعقاد تفاهم نامه برای تدریس مدیریت پسماند در دانشگاه هستیم. برای تحقق این امر کمیته پسماند در دانشگاه تشکیل و نخستین جلسه این کمیته نیز برگزار شد تا موضوع به طور سیستماتیک بررسی شود و تصميم داریم بعد از اینکه مشکل پسماند دانشگاه را حل کردیم این طرح را در سطح استان اجرا کنیم تا دیگر مشکلی در زمینه پسماند سطح استان نداشته باشیم. همچنین برای نخستین بار در دانشگاه مازندران رشته كارشناسی ارشد پسماند به رشته های دانشگاه مازندران اضافه خواهد شد تا بتوانیم مشکل پسماند دانشگاه را که مهم ترین معضل ما است، حل کنیم.

دکتر میرنیا همچنین ادامه داد: دانشگاهی که سیاست زده باشد از پیشرفت به دور است و دانشگاه مازندران بر سیاست لزوم دوری از تنش سیاسی و فرهنگی تاکید فراوان دارد و برای تحقق این امر سعی کردیم از هرگونه افراط و تفریط دوری کنیم.

لازم به ذکر است که در بخش دوم این نشست، ریاست دانشگاه به همراه دکتر فاطمی معاون پژوهش و فناوری، دکتر حیدر جانعلیزاده معاون فرهنگی و اجتماعی و منصور رمضان نژاد مدیر دانشجویی دانشگاه به سوالات خبرنگاران حاضر در این نشست پاسخ دادند.

همچنین تجلیل از خبرنگاران به ویژه فعالان حوزه دانشگاهی، ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه مازندران، کاشت 17 اصله نهال به مناسبت 17 مرداد( روز خبرنگاران ) در بوستان خبرنگاران، بازدید میدانی از پروژه‌های عمرانی با همراهی ریاست دانشگاه و توضیحات مدیر دفتر فنی و عمرانی و پذیرایی ناهار را می‌توان از دیگر برنامه های جانبی مراسم روز خبرنگار در دانشگاه مازندران عنوان نمود.

١٤:٢٣ - چهارشنبه ١٨ مرداد ١٣٩٦    /    شماره : ١٤٦٢٨    /    تعداد نمایش : ٩٠١