مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه مازندران خبر داد:

راه اندازی سایت دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، دکتر جمال قاسمی مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه مازندران از راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی این دفتر خبر داد.

بر اساس این گزارش، دکتر قاسمی با بیان این خبر گفت: دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه مازندران، علاوه بر انجام وظایف درون دانشگاهی، به عنوان دبیرخانه هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه های استان نیز فعالیت نموده و وظیفه نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی و پژوهشی استان را برعهده دارد.

مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه افزود: در راستای تعامل بیشتر دانشگاهیان محترم دانشگاه مازندران و دانشگاه های استان، وب سایت دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه با هدف اطلاع رسانی درخصوص وظایف و عملکرد دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در دو سطح داخلی و استانی راه اندازی گردید.

لازم به ذکر است که علاقمندان و دانشگاهیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، به آدرس اینترنتی وب سایت به نشانی http://nezarat.umz.ac.ir مراجعه نمایند.

١٦:٣١ - دوشنبه ٢٥ ارديبهشت ١٣٩٦    /    شماره : ١٢٨٩٣    /    تعداد نمایش : ٨٨٠