اطلاعیه:

قابل توجه همکاران دانشگاه در خصوص کمک به هم وطنان مناطق سیل زده

همکاران عزيز دانشگاهي

با سلام و احترام وافر، ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه  و اظهار تاسف نسبت به مصیبت های وارده بر تعداد زیادی از هم وطنان عزیزمان در حادثه سیل کشور؛ به پیشنهاد تعداد زیادی از همکاران دانشگاهی مبنی بر اختصاص مبلغی از حقوق ماهیانه برای کمک به سیل زدگان و یا جمع آوری هدایای غیر نقدی؛ بدینوسیله فرم مربوط به تعهد کسر حقوق بحضورتان ارسال می گردد . مستدعی است پس از تکمیل فرم جهت اقدامات بعدی با نماینده جمع آوری کمک های انسان دوستانه دانشگاه مازندران جناب آقای داداش نژاد (09111121416) تماس حاصل فرمایید تا برای دریافت فرم ها و اقلام غیر نقدی اقدامات لازم را مبذول نمایند. ضمنا عزیزان دانشگاهی می توانند کمک های نقدی خود را به حساب هدایا و کمک های مردمی دانشگاه به شماره ۹۵۲۰۷۹۵۰۶ نزد بانک تجارت شعبه مرکزی بابلسر نیز واریز نمایند.

اجرکم عندالله مزیدا و خداوند از همگی شما قبول بفرماید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

دانلود فايل : فرم_46647.pdf ( 140KB )

٠٨:١٨ - شنبه ٣١ فروردين ١٣٩٨    /    شماره : ٢٠١٢٥    /    تعداد نمایش : ٢٩٠

اطلاعیه ها مشاهده همه