اطلاعیه:

"اطلاعیه"

«برگزاری بیست و هشتمین دوره جشن تشویق فرزندان ممتاز اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه مازندران»

به حول و قوه الهی، امسال برای نخستین بار، ثبت نام از دانش آموزان و دانشجویان جشن تشویق فرزندان ممتاز اعضای محترم هیات علمی و کارمندان شریف، به صورت الکترونیکی انجام شد.

لذا از تمامی همکاران ارجمند دانشگاهی که فرزندان دلبندشان، حایز شرایط لازم شده و به صورت الکترونیکی ثبت نام نموده و با توجه به نزدیک شدن برگزاری مراسم جشن، خواهشمند است با مراجعه به  سایت دانشگاه(قسمت اطلاعیه ها) از ثبت نام فرزند خود اطمینان حاصل نمایید.

در صورت هر گونه اشکال (با شماره داخلی 3111 آقای حسن پور) تماس و یا به روابط عمومی دانشگاه مراجعه نمایید.

در ضمن همکاران عزیزی که تاکنون جهت ثبت نام اقدام نکرده اند، جهت دریافت فرم ثبت نام اینجا را کلیک نمایند.

سایت روابط عمومی دانشگاه:

دانلود فايل : لیست_جشن_فرزندان_ممتاز-_پسران-_دختران_1397.pdf ( 1018KB )

١٣:٥٨ - چهارشنبه ٢٨ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٣٥٧    /    تعداد نمایش : ١٢٧٨

اطلاعیه ها مشاهده همه