فراخوان طراحی لوگوی شرکت فرهنگ و رفاه پایدار دانشگاه مازندران

فراخوان طراحی لوگو شرکت فرهنگ و رفاه پایدار دانشگاه مازندران

فراخوان طراحی لوگو

شرکت فرهنگ و رفاه پایدار دانشگاه مازندران

شرکت فرهنگ و رفاه پایدار دانشگاه مازندران در نظر دارد طراحی لوگوی خود را به مسابقه بگذارد.

لذا از همه علاقه‌مندان و طراحان محترم دعوت می‌شود طرح‌های پیشنهادی خود را با توجه به شرایط ذیل برای ما ارسال نمایند.

شرایط آثار ارسالی :

مهلت ارسال تا 27 آبان ماه 96 می‌باشد.

فایل ها به ایمیلfrpumz@gmail.comبا موضوع “فراخوان طراحی لوگو” ارسال گردد.

ارسال مشخصات هنرمند(نام و نام خانوادگی، شماره تلفن همراه، ایمیل) الزامیست.

·         طرح ارسالی با وضوح ۳۰۰ dpi با پسوند png باشد

·         هیچ محدودیتی در تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.

در صورت پذیرفته شدن طرح ارسالی، می بایست فایل اصلی آن ارسال شود.

بدیهی است این آثار باید دست اول بوده و ناقض قانون حق تکثیر (کپی رایت) نباشد.

در پایان این فراخوان به طرح برتر انتخابی، به رسم یادبود هدیه ارزنده تعلق می‌گیرد.

در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید موارد مربوطه را به آدرس ایمیل مذکور ارسال نمایند و یا از ساعت 8 الی 16:30 به شماره تلفن 09111139010 جناب آقای دکتر برزگر تماس حاصل نمایید.

٠٦:٥٥ - چهارشنبه ١٧ آبان ١٣٩٦    /    شماره : ١٥٢٩٥    /    تعداد نمایش : ٩٦٠