دعوت به عضویت در انجمن دانش آموختگان دانشگاه

اعضای محترم هیات علمی دانشگاه مازندران

دانش آموختگان محترم دانشگاه مازندران

سلام علیکم

ضمن تبریک میلاد خجسته‌ی حضرت امام موسی کاظم(ع)، از همه‌ی همکاران محترم عضو هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه مازندران برای عضویت در انجمن دانش آموختگان دانشگاه مازندران دعوت به عمل می آید.

امید است به حول و قوه ی الهی با عضویت شما عزیزان، اهداف مندرج در اساسنامه‌ی این انجمن به وجهی احسن  دنبال شده و تحقق یابد و از قِبَلِ برکات این نهال خجسته، هرچه بیشتر دانشگاه، دانشگاهیان، جامعه و جهان بهرمند شوند.

ضمنا همکاران و دانش آموختگان دانشگاه مازندران برای عضویت می توانند به وبگاه http://alumni.umz.ac.ir مراجعه کنند و منطبق بر راهنمای عضویت، فرم عضویت را تکمیل نمایند

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و پاسخ به پرسش های احتمالی با شماره 01135303270 آقای ایوب رمضانی(مسئول دبیرخانه انجمن) تماس حاصل فرمایید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران

١٥:٥٨ - دوشنبه ٢٠ شهريور ١٣٩٦    /    شماره : ١٤٨٢٦    /    تعداد نمایش : ١٣٧٠