اطلاعیه معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران

قابل توجه کارکنان محترم دانشگاه

« قابل توجه کارکنان محترم دانشگاه »

نظر به وظایف و ماموریت های اصلی دانشگاه و رویکرد جدید در حوزه آموزش عالی و توجه به دانشگاه نسل سوم(کارآفرین) و عنایت به مقوله آموزش، پژوهش و فرهنگ که به عنوان رسالت اصلی دانشگاه معرفی گردیده اند، دانشگاه مازندران جهت دستیابی به اهداف عالی خویش و روان سازی و چابک سازی فعالیت ها و تسهیل در اجرای برنامه ها از طریق کاهش سطوح و سلسله مراتب سازمانی و اصلاح فرآیندها، نمودار سازمانی دانشگاه پس از طرح و تصویب در هیات امنا از سوی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ گردید و متعاقب آن تدوین ساختار تفصیلی و پست های سازمانی در دستور کار قرار گرفت که پس از مطالعه اولیه از آیین نامه های موجود و بررسی ساختار سایر دانشگاه ها و ماموریت خاص دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه منتخب و مادر استان با بیش از 1400 پست سازمانی( هیات علمی و غیر هیات علمی) مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید در اولین جلسه هیات امنا مطرح تا انشاءا... مورد تصویب قرار گیرد.

معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه

مدیریت برنامه و بودجه، تحول اداری و بهره وری